11-12-2017

Міста з найпривабливішою нерухомістю для інвестицій

Сінгапур

Список міст планети із найпривабливішою нерухомістю для інвестицій у нерухомість на наступні 10 років складено компанією Savills. До нього потрапили міста зі стрімко зростаючою економікою та переважанням молодого населення. До цих міст потягнуться кваліфіковані фахівці, а отже, можна прогнозувати збільшення орендних ставок на нерухомість.

Цікавим для інвестицій у багатьох секторах є Сінгапур. Там орендні ставки підвищуються стабільно. Китайський Шеньчжен експерти виділяють як перспективний з інвестицій у преміальну торговельну нерухомість та житло. А з 2008 року ціни на оренду житла зросли на 82%.

Експерти радять вкладати в готелі в Шанхаї, індустріальну нерухомість преміум-класу в Мельбурні і купувати квартири і будинки в Шеньчжені, оскільки вони мають високий потенціал зростання орендних ставок.

Експерти рекомендують інвестувати в преміальні офіси, розташовані в столиці Індонезії Джакарті. Це місто з зростаючою економікою, ринок нерухомості в якому скоро увійде у фазу активного зростання. Але також інвесторам не варто скидати з рахунків офіси у Лондоні, Токіо та Сан-Франциско. Орендні ставки у цих містах можуть залишатися стабільно високими.

На ринку житлової нерухомості найбільше зростання орендних ставок зафіксовано у Шанхаї (59%), Сіднеї (57%), Берліні (53%) та Франкфурті (42%).

На думку експертів, інвесторам варто звернути увагу на міста, в яких прогнозується переважання населення покоління Z – Шеньчжень, Джакарта, Окленд та Остін.

За матеріалами Realty.Newsru.com.