10-12-2016

Критерії вибору квартири в новобудові

будівництво

Ви вирішили придбати власну квартиру? Зверніть особливу увагу на квартиру, розташовану в новобудові. Такі квартири мають певні переваги, так що вони принесуть вам тільки позитивні емоції.

Як правильно вибрати квартиру в новобудові

Перше, що необхідно відзначити – це облаштування прилеглої території та поверховість будинку. Біля будівлі має бути місце, де ви зможете припаркувати свій автомобіль. Пам'ятайте, що неподалік від висоток досить складно знайти вільне місце, так що продумайте цей момент заздалегідь.

Зверніть увагу на те, скільки квартир розташовано на одному поверсі. Чим їх буде менше, тим комфортніше ви почуватиметеся. Найбільш поширеним варіантом вважаються багатосекційні будинки, в яких на одному поверсі розташована різна кількість квартир.

Інфраструктура будинку класифікується на внутрішню та зовнішню. Зверніть увагу на наявність паркування та гаража. Якщо навіть у вас немає транспортного засобу, цей момент теж потрібно врахувати. Мінімальне співвідношення повинне становити один до одного.

Не менш важливим є і те, чи є ліфт у новобудові. Він повинен працювати максимально тихо, щоб нічого не заважало вашому комфортному відпочинку. Деякі будівельні організації намагаються заощадити, встановлюючи ліфти низької якості. Але така гуркітлива машина стане причиною вашого дискомфорту, адже шум розноситиметься на весь під'їзд.

Зверніть увагу на розмір приміщень для загального користування. Сюди відносяться сходові та ліфтові майданчики. І також дізнайтеся, чи є в новобудові сигналізація, консьєрж та сміттєпровід.

Переваги придбання квартири в новобудові

Ви вирішили купити житлоплощу в новобудові? Тоді на вас чекає маса вагомих переваг:

  • ви станете першим і єдиним власником житлоплощі, так що зможете уникнути проблем із документами;
  • неподалік новобудов розташовані всі необхідні об'єкти інфраструктури;
  • кожна квартира відрізняється сучасним плануванням;
  • ви можете придбати житлоплощу без ремонту або з ремонтом, орієнтуючись на свої потреби;
  • можна взяти квартиру в іпотеку, щоб втілити всі свої мрії у життя за короткий часовий проміжок;
  • ви можете вкласти гроші у квартиру тоді, коли новобудова тільки будується, що дозволяє заощадити чимало грошей.

Багато покупців уже оцінили усі переваги таких квартир. Ви також зможете стати власником такої житлової площі. Досить просто знайти відповідну компанію та підписати договір, щоб уже незабаром заселитися у квартиру.

Опубліковано за підтримки: globalcredit.ua