09-12-2021

Як підвищити дохід ріелтору чи агентству нерухомості у Києві

m2

Посередникам буває дуже складно за короткий термін знайти квартиру для продажу чи оренди. Але саме від оперативності роботи вільного ріелтора чи менеджера агентства нерухомості залежить кількість клієнтів та рівень доходу. Для швидкого знаходження відповідних об'єктів у Києві слід використовувати базу нерухомості m2. Сервіс корисний всім учасників ринку. Власники можуть швидко продати, здати своє житло чи комерційне приміщення, а посередники зможуть вирішити питання своїх клієнтів щодо пошуку відповідного об'єкта.

Зручність для ріелторів

На сайт https://m2real.estate/ постійно додаються нові реальні об'єкти з фотографіями та детальною інформацією. За допомогою сервісу ріелтор витрачатиме менше часу на пошук варіантів, тому у нього з'явиться можливість більше спілкуватися з новими клієнтами.

Це особливо актуально для тих, хто нещодавно розпочав ріелторську діяльність. Адже сайт m2real.estate - це не просто пошуковик нерухомості, але і зручний сервіс з фільтрації оголошень та створення автоматичних пропозицій.

Спеціальна програма дозволяє прямо на сайті створити презентацію з відповідними варіантами, вказати на ній контактні дані фахівця та направити замовнику за допомогою будь-якого зручного месенджера. Клієнти оцінять не тільки швидкість відповіді, але також гарну персональну пропозицію, в якій можна знайти всі необхідні дані про об'єкти.

Ефективність агентства нерухомості

Власники та директори агентств нерухомості також можуть використовувати сервіс m2, який можна використовувати як класичну CRM-систему. За допомогою сайту керівництво зможе стежити за результативністю кожного конкретного працівника. Можливість бачити свої досягнення сприяє підвищенню ефективності праці менеджерів.

База нерухомості для ріелторів зручна тим, що нею одночасно можуть скористатися кілька співробітників одного агентства. Фахівці можуть не тільки шукати потрібні варіанти, але й вносити свої оголошення. Це дозволить працювати з клієнтами всього міста, що позитивно позначиться на прибутках компанії.

Таким чином, для розширення клієнтської бази та збільшення прибутковості бізнесу всім агентствам нерухомості та вільним ріелторам варто стати користувачами сервісу m2. З ним робота стане значно простішою та зручнішою, а позитивних відгуків від задоволених клієнтів стане ще більше.

Підготував: Олександр Бєлов