08-05-2020

Як швидко та без клопоту купити обладнання в Китаї

технологічне обладнання

Купівля обладнання у Китаї – це непростий процес із кількох етапів: пошук, аналіз пропозицій постачальників, доставка, митниця тощо. Як спростити завдання та одночасно заощадити гроші.

Що можна замовити у Китаї – від верстатів до конвеєрних ліній

Піднебесна давно вважається світовим центром із виробництва технологічного обладнання різного типу. За якістю китайська продукція не поступається європейським аналогам, але має вигіднішу ціну.

Популярне обладнання з Китаю

  • сучасні пакувальні установки;
  • технологічні лінії для виробництва продуктів харчування та напоїв;
  • установки з виготовлення будівельних матеріалів;
  • верстати для обробки металів та дерева;
  • установки для виробництва меблів та ін.

У Китаї можна придбати будь-яке обладнання, починаючи від невеликих верстатів до готових промислових ліній. Широкий вибір технологічних рішень дозволяє підприємцям відкривати власні підприємства із виробництва різної продукції.

Але знайти відповідне обладнання та домовитися про постачання, вкладаючись до бюджету, не так просто. У Китаї працюють тисячі постачальників та виробників, ринок великий, розібратися у ньому складно.

У таких випадках потрібно звертатися до фахівців, які допоможуть обрати та доставити обладнання з Китаю для виробництваберучи на себе всі етапи ланцюжка. Спеціалізована компанія відповідатиме за пошук, комунікацію з партнером із Піднебесної, укладання договору, оплату тощо.

Як працює сервіс доставки обладнання з Китаю до України.

доставка з Китаю

Для клієнта все дуже просто – він зв'язується зі спеціалістами та озвучує завдання (у деталях описуючи обладнання, яке його цікавить), далі в роботу включаються професіонали:

  1. Консультують замовника, орієнтуючись на його вимоги, бюджет та інші фактори.
  2. Обговорюють технічні особливості устаткування.
  3. За потреби складають список додаткової комплектації.
  4. Зв'язуються з китайським постачальником та вибирають потрібну продукцію.
  5. Домовляються про доставку та займаються питаннями митного оформлення.

Як наслідок, клієнт у стислі терміни отримує необхідне устаткування. Допомога фахівців допомагає не лише прискорити процес, а й підібрати оптимальну продукцію для вирішення поставленого завдання; скоротити витрати; Вибрати якісне рішення надійного виробника.

Замовникам не доводиться витрачати сили та час на самостійний пошук постачальників, тривале листування з потенційними китайськими партнерами, аналіз пропозицій тощо. Так надійніше, вигідніше та простіше.

Підготував: Олександр Бєлов