07-12-2013

Подобова оренда квартир – вигідно всім!

1-кімнатну квартиру в Одесі Приморський район

У сьогоднішньому житті дуже актуальними стали пропозиції квартир на добу. Цю обставину відчули і власники квартир та агенції з нерухомості. Квартири подобово в Одесі винаймають як для ночівлі, так і для відпочинку. Під поняттям відпочинку мається на увазі якесь торжество чи особисте свято. Квартиру для різних заходів зазвичай винаймають на 1-2 добу, або навіть на кілька годин.

Люди, які часто приїжджають у гості до якогось міста, знають, що подобове зняття квартири найвигідніше. Така оренда квартир сьогодні дуже розвинена. Приїхавши в якесь місто, ви зможете зняти зручнішу для вас квартиру, але зазвичай ріелтори, які працюють на цьому ринку, рекомендують бронювати квартиру заздалегідь, до приїзду. Це зможе позбавити вас від клопоту шукати житло з трапа літака або прямо з поїзда. Плюс до цього, у вас буде час для вибору "солодкого" варіанту. Забронювати квартиру на добу сьогодні стало легко завдяки інтернету. Потрібно тільки задати критерії пошуку: назву міста, тривалість проживання та умови оренди, що найбільше підходить Вам, та отримайте всі пропозиції з фотографіями та контактами.

Що вибрати – номер у готелі чи квартиру?

Який варіант добового проживання найкращий у чужому місті? Все залежить від погляду та потреб постояльців, від їхніх особистих уподобань. Хтось так само вибирає "традиційний" варіант: приїхавши в інше місто, він зупиняється в готелі, навіть і не подумавши розглянути інші варіанти розміщення. Це зазвичай люди з консервативними поглядами. Ці погляди не дозволяють їм знаходити для себе більш комфортне, зручне та вигідне вирішення такого питання.

Проте переваги «квартирного варіанту» розміщення гостей вже оцінили велику кількість людей. Треба сказати, що постійно зростає популярність такого найму. Якщо ви ще не оцінили всі переваги оренди квартир, то наша порада, наважтеся, скористатися нарешті всіма зручностями за порівняно низькими цінами. Адже йдеться як про домашню обстановку та зручність, так і про пристойну економію. Всім відомо – у готелі доводиться заплатити за кожного мешкаючого, а от при оренді квартири такого зобов'язання немає. В цьому випадку треба платити лише за час проживання. Ось тут ви і заощаджуйте! Слід зазначити також, що подобової оренди квартир користуються не лише гості міста, а й його мешканці. Дуже популярною стала у городян оренда квартир на добу для якогось свята. Це непогана альтернатива організаціям банкетів у ресторані чи банкетному залі. Адже у квартирах, які здають власники, теж все необхідне їсти: рушники, постільна білизна, меблі, посуд, техніка.

Автор: Олександр Бєлов