05-07-2014

Основні переваги квартир у новобудовах

ЖК Імперіал

Сьогодні для кожного з нас, хто має потрібну суму грошей для покупки квартири, існує два основних варіанти вирішення даної проблеми: звернути свою увагу на пропозиції вторинного ринку житла або купити квартиру в новобудові. Більшість наших співвітчизників схиляється до другого варіанту, найчастіше, купуючи квартири у ще непобудованих будинках. Звичайно, це пов'язано з певним ризиком, адже досить багато було випадків, коли забудовник заморожував процес будівництва або зовсім зникав з грошима мешканців недобудованого будинку, але це, як кажуть, зокрема, за якими ховаються незаперечні переваги купівлі квартир у новобудовах.

До них можна віднести наступне. По-перше, це більш низька ціна, яку мають новобудови, точніше, квартири, розташовані в них. У деяких випадках ми маємо можливість купити квартиру з т.зв. чорновий обробкою, у якій обов'язково повинні бути міжкімнатні і міжквартирні стіни, стяжка підлог, вхідні двері, і навіть основні інженерні комунікації, тобто. каналізація, система водопостачання, розведена електропроводка, розетки та вимикачі, система опалення та вентиляція. Звичайно, така квартира вимагає доопрацювання, що здається недоліком, але насправді такий варіант дозволяє з нуля відтворити той інтер'єр, який забезпечить комфортне для вас проживання в квартирі.

Досить часто доводиться чути, що новобудови обов'язково пройдуть через специфічний процес усадки будинку, у зв'язку з чим у перші два роки краще не проводити ремонт квартир, що знаходяться в них. Це дійсно так, але, по-перше, сьогодні легко можна купити сучасні оздоблювальні матеріали, які витримають усадку будинку. А по-друге, і це безперечна перевага новобудов, вам не доведеться витрачатися на ремонт інженерних комунікацій, адже саме це найскладніший етап ремонту, який доводиться долати, витрачаючи неймовірну кількість часу, сил і грошей, покупцям «старих» квартир.

Крім вищезазначеного, наприклад, новобудови Приморського району – це, скажімо так, сучасні будинки, у яких квартири, вірніше, їх планування повністю відповідає вимогам часу, тобто. вона розрахована, виходячи з умов, які забезпечують найкомфортніше проживання людей, а також можливості проведення перепланування. Крім того, йдеться про будинки, розташовані в районах, що розвиваються, з найсучаснішою інфраструктурою і комунікаціями, які не спантеличать вас частими аваріями і необхідними ремонтними роботами.

Підготував: Олександр Бєлов