05-05-2015

Придбання нерухомості – внесок у майбутнє

нерухомість

Дедалі частіше сім'ї почали відкладати на так званий чорний день. Одним із найпоширеніших видів капіталовкладень, поряд із вкладами в банк, придбанням золота або дорогоцінного каміння, є внесок у нерухомість. Купівля квартири – запорука збереження ваших заощаджень та забезпечення надійним майбутнім вашої родини.

Продаж нерухомості, придбання житлоплощі вимагають особливого підходу до питання. Необхідно грамотно врахувати всі нюанси, що становлять підсумкову вартість бажаного товару. Безпосередньо для капіталовкладень краще використовувати ту категорію квартир, що зветься елітного житла.

Цей статус накладає ряд вимог та обов'язкових умов. Насамперед – це район, його місця розташування, навколишні пейзажі, рівень комфортності та безпеки будинку, вся необхідна інфраструктура навколо, така, як магазини, торгові комплекси, паркінги та дитячі майданчики. Все це має розташовуватись поблизу елітного житла. Варто також враховувати рік створення будинку: новобудови або старовинні будинки, що зберігають пам'ять століть.

Окремим пунктом виступає нерухомість за межею міста. Квартира чи приватний будиночок десь у мальовничому чи курортному куточку країни ніколи не втратить своєї цінності. Цей сегмент особливо динамічно розвивається останнім часом. У ситуації фінансової нестабільності в країні інвестиції в нерухомість ростуть, як гриби під дощем. Попит збільшується на очах, так що не варто упускати можливість і не витрачати дорогоцінний час!

Також набирають популярності вклади в земельні ділянки. Цінова політика на ринку землі не стабільна, а ситуація постійно змінюється і коливається, тому упускати свій шанс вигідно інвестувати щонайменше не раціонально.

Придбання зарубіжної нерухомості в країнах з ринком, що постійно зростає, є найбільш перспективною інвестицією. В умовах економічної нестабільності у власній державі придбання житла за кордоном збереже ваші накопичення та принесе прибуток. Наприклад, купуючи в новому житловому комплексі, ви можете отримати прибуток від щорічного зростання цін на житло та здачі її в оренду.

Самостійно проводити розрахунок витрат і повну вартість нерухомості не варто, щоб не понести непередбачені витрати або зовсім не виявитися ошуканим. Агентство нерухомості візьме на себе відповідальність за підготовку документів та укладання угоди. Саме агентства мають у своєму розпорядженні всю поточну інформацію про ринок, його зміни та нюанси, для надання покупцю максимально чіткої картини.

Будь-якого роду нерухомість – запорука стабільного матеріального становища та спокійного майбутнього. Не варто упускати будь-яку можливість обзавестися квартирою, будинком або земельною ділянкою, адже може статися так, що передбачливість буде незамінною службою.

Автор: Олександр Бєлов