05-06-2021

Як працюють агентства нерухомості та чим допомагають клієнту

рієлтори

Будь-які операції з нерухомістю, чи це купівля квартири чи продаж будинку, потрібно проводити за участю фахівців. Агентство допоможе заощадити та забезпечить безпеку угоди.

Які послуги надають агентства нерухомості

По можливості потрібно звертатися до агенції повного циклу, що пропонує всі види послуг на ринку нерухомості (вони надаються пакетом або разово). Наприклад, клієнт може замовити лише підбір квартири з урахуванням своїх вимог або комплексний супровід, аж до укладання угоди.

Стандартні види послуг

Найпоширеніші напрями:

  • допомогу у виборі квартири, будинку, земельної ділянки тощо;
  • продаж нерухомості (реклама, пошук покупців);
  • перевірка юридичної чистоти нерухомості;
  • збір необхідних документів та оформлення угоди.

Агентства працюють з усіма видами нерухомості, включаючи квартири, заміські будинки, гаражі, комерційні приміщення та ін. Великі компанії мають бази даних об'єктів, тому звертаючись до ріелторів, клієнт може швидко знайти потрібний варіант для покупки.

Ще одна цікава опція, яку можна знайти на сайті агентства, - віртуальні тури нерухомості, включаючи новобудови. Це зручний інструмент, за допомогою якого ви оцінюєте зовнішні характеристики квартир та будинків, вибираючи об'єкт для покупки.

Для вибору агентства нерухомості можна скористатися рейтингом, де дається докладний опис великих компаній. Дивіться на оцінку, порівняйте вартість та види послуг, уточнюйте контактні дані. Рейтинг допоможе знайти надійну агенцію.

Допомога в купівлі, продажу та оренді нерухомості

Ріелтори вирішують питання з нерухомістю швидко та безпечно. Як приклад можна навести покупку житла – відповідальну та важливу для покупця процедуру.

Агентство запропонує повний комплекс послуг:

  • консультації та підбір варіантів, що відповідають вимогам та бюджету клієнта;
  • покази об'єктів;
  • оцінка ринкової вартості квартир та технічного стану;
  • перевірка юридичної складової, щоб житло було без обтяжень та інших проблем;
  • переговори з продавцем (у такій справі досвідчений фахівець ніколи не завадить);
  • організація безпечного розрахунку

Як результат, клієнт заощаджує час і купує надійну, юридично бездоганну квартиру. Така ж професійна допомога надається під час продажу та оренди житла, комерційних приміщень та ін.

Звертатися до агентства чи ні? Таке питання вже не варто: звісно, ​​звертатися. Але важливо співпрацювати з надійними компаніями, які допоможуть грамотно здійснити угоду, знайти найкращий варіант для покупки або швидко здати житло за вигідною ціною. Вибираючи компанію, орієнтуйтесь на рейтинг.

Підготував: Олександр Бєлов