05-05-2021

Елітне котеджне містечко під Києвом на березі Київського моря – комфортне життя у чудовому місці

Котеджне містечко під Києвом на березі Київського моря

У великих містах жити стає все тяжче. Багато гнітючих факторів. Привабливість і кайф від міського життя, повної пробок, і людей, що вічно поспішають скрізь, під великим сумнівом. Тому попит на заміське житло дуже великий.

Але людям подобаються переваги життя у місті. У кожній нормальній квартирі завжди є постійне водопостачання, електрика, інтернет, газ, опалення, витяжка та багато іншого. А метро, ​​тролейбуси, автобуси, трамваї, драмтеатри, музеї, зони відпочинку. Незважаючи на це народ активно тягнеться до природи заради шуму лісу, природи, вітерця, спів птахів.

Котеджні містечка під Києвом дозволяють жити в розкішному місці на природі з видом на Київське море

І даних пропозицій сьогодні багато. Біля багатьох величезних міст, у найкрасивіших місцях будуються котеджні містечка нового типу як New Haven Luxury Village на березі Київського водосховища в районі села Лютіж. Як правило, створюється чергами, що дуже зручно потенційним покупцям. Якщо ви зібралися купити заміський будинок, поцікавтеся у новоселів, які проблеми вони пережили після переселення. Житла зазвичай буває трьох видів. Найдоступніше знаходиться в багатоповерхових фахверкових будинках з усіма зручностями. Розташування кімнат зазвичай стандартне. Вказане економ-класу житло. Його вартість цілком доступна.

Дещо дорожче розцінюються таунхауси та заміські вілли – житловий фахверковий будинок у якого кілька входів і виходів. Землю навколо будинку ви можете використати за своїм бажанням традиційно.

Люксовий фахверковий будинок покупець отримує після закінчення чорнового оздоблення та приєднання води, електрики, опалення, водопостачання та каналізації на всіх поверхах. Розведення будівельники намагаються не робити, щоб не виконувати зайву роботу бо будь-який господар бачить свій будинок зовсім інакше, ніж стандартне планування. Майбутні господарі самі можуть розставити стіни всередині своєї майбутньої квартири, залежно від потреб та фантазії. Для кожної кімнати вибирають дизайн. Не забувайте виявляти фантазію, але дотримуватися якогось обраного стилю, щоб не було наляпані елементами з різних епох.

Люксовий заміський будинок за індивідуальним проектом у котеджному містечку New Haven Luxury Village біля с. Лютеж

І завершальний клас житла – котеджі для кожного власника. Залежно від розташування, масштабу котеджу його можна віднести до бізнес або елітного класу. Землеволодіння у разі може бути від десяти соток і більше. У цих котеджних містечках, таких як New Haven Luxury Village, будівництво збірних будинків KAGER ведеться спеціалізованими бригадами європейських майстрів, які мають багаторічний досвід будівництва таких конструкцій на території Європи.

Підготував: Олександр Бєлов