04-10-2016

Вибір офісу для розміщення банківського відділення

Приміщення банку

Що таке банк? Звісно, ​​сьогодні навіть дитина скаже, що це фінансове попередження. Банківська справа – це багато в чому такий самий бізнес, як і будь-який інший, проте має свою специфіку. Так, у відкритті чергової банківської філії важливу роль відіграватиме саме наявність придатного приміщення, зі специфічним набором параметрів, наприклад, що стосуються забезпечення безпеки.

При врахуванні таких моментів оренда офісу обіцяє стати успішною. В умовах жорсткої конкуренції мало хто бачив банк, якому не має значення кількість клієнтів. Кожен банк виборює них, особливо обслуговування великих компаній. Тому банки прагнуть розташовуватися неподалік, звертаючи особливу увагу на бізнес-центри. Найчастіше, коли великій фінансовій структурі потрібне приміщення, вона звертається до компанії, що спеціалізується на нерухомості.

Тепер кілька слів про специфіку банківських приміщень

Вони обов'язково повинні мати запасний вихід, інколи ж і кілька. Це одна із складових безпеки. Один вхід є головним і служить виключно для клієнтів, другий запасний для співробітників, а також для проведення інкасації.

Інший елемент безпеки – віддаленість банку від органів правопорядку та/або охоронних організацій. Ні для кого не секрет, що у разі надзвичайної ситуації у банку рахунок йде на хвилини. Навряд чи поліція та охоронна компанія зможуть швидко зреагувати, якщо банк має віддалене від них місце розташування.

Ще одна вимога – обов'язкова наявність паркування. Великі бізнес-центри в обов'язковому порядку мають у своєму розпорядженні обладнані паркувальні місця і готові здавати їх орендарям у необхідній кількості.

Важливим моментом оренди приміщень під відділення банку, обслуговуючого фізичних осіб, є прохідність. Тому найкращі густонаселені мікрорайони та історичний центр міста, де не лише багато городян, а й велика кількість туристів та гостей міста.

Отже, на закінчення варто відзначити: якою б великою була компанія, не варто нехтувати зверненням до професіоналів з питань нерухомості, для яких оренда комерційної нерухомості в Одесі основна спеціалізація.

Підготував: Олександр Бєлов