04-07-2013

За скільки можна орендувати будинок в Одесі біля моря цього літа?

За даними дослідження порталу оголошень Slando, оренда будинку на Чорноморському узбережжі Одеси коштуватиме щонайменше 100 доларів на добу.

В Іллічівську за 100 доларів на добу пропонують 2-поверховий будинок площею 60 м² за десять хвилин ходьби до моря, розрахований максимум на вісім відпочиваючих. Навколо будинку маленький дворик із мангалом та альтанкою, а також місце для паркування пари машин.

У Приморському районі Одеси за 125 доларів на добу вже здають будинок площею 150 м², в якому можуть розміститися до десяти відпочиваючих. Навколо будинку є невеликий двір з мангалом і місце для паркування двох машин.

Будинок з кондиціонером та гарною обстановкою обійдеться вже у суму від 120 до 200 доларів на добу (ціна змінюється залежно від сезону та тривалості відпочинку). Одна з таких пропозицій знаходиться у Приморському районі Одеси.

Зняти великий будинок прямо на березі моря можна від 150 доларів на добу. За ці гроші пропонують дачу в Кароліно-Бугазі площею 250 кв. У будинку є вся необхідна техніка, кондиціонери, а у дворі мангал та місце для стоянки машин.

Будинок з басейном коштуватиме щонайменше 225 доларів за добу проживання. За цю суму на Slando пропонують невеликий котедж у Крижанівці за десять хвилин від моря, розрахований на три-чотири особи.

Ці ціни є мінімальними, а верхня стеля розцінок становить кілька тисяч доларів за віллу, кажуть аналітики. Так, наприклад, в Одесі можна зняти розкішну віллу площею 800 м² із басейном та сауною за 3 500 доларів на добу.

А ось дешевше 100 доларів за добу можна знайти хіба що пропозиції крихітних літніх будиночків або вже застарілі будівлі без зручностей.

За матеріалами www.forins.com.ua