04-03-2019

6 переваг ексклюзивного договору під час продажу об'єкта нерухомості

договір

Угоди, пов'язані з продажем нерухомості, пов'язані з певним ризиком Щоб мінімізувати можливість співпраці з шахраями, слід звертатися в агентство нерухомості. Якщо ж продавець бажає прискорити процес, йому слід укласти ексклюзивний договір, попередньо визначивши прийнятні терміни реалізації об'єкта.

Переваги договору на повний набір професійних послуг

  1. Захист від шахраїв.
    Передаючи інформацію про квартиру, що реалізується, в кілька агентств, людина сильно ризикує. Адже деякі агенції розповсюджують інформацію стороннім особам. Наслідки передачі можуть бути найгіршими.
  2. Дотримання основних правил продажу.
    Агентство, з яким укладено цей договір, здійснюють усі дії, пов'язані із продажем. Вони готують документацію, підшукують покупців, проводять огляд, проводять інші заходи необхідні укладання угоди, завдяки яким процес продажу прискорюється.
  3. Попередня оцінка об'єкта.
    Нерідко продавці встановлюють надмірно високу ціну, через що попит квартира не має. Щоб швидко продати об'єкт, необхідно встановити реальну ціну. Для цього потрібно врахувати безліч факторів: місце розташування, ремонт, пору року та інше.
  4. Економія.
    Співпраця з ріелторами після оформлення ексклюзивного договору дозволяє заощадити не лише кошти, а й час. Адже вони докладають безліч зусиль, щоб знайти покупця на об'єкт з ексклюзивними правами та отримати свої дивіденди.
  5. Ефективна рекламна кампанія.
    Якщо оформляється договір, агентство самостійно займається рекламою об'єкта. Для цього використовуються різні способи та джерела, що позитивно впливає на процес продажу.
  6. Отримання максимальної вигоди.
    Працюючи з обраним агентством нерухомості, можна швидше досягти позитивного результату отримання максимально вигідної ціни. Адже співробітники агентства, які займаються продажем нерухомості, націлені на результат.

Тільки компетентний та чесний фахівець діє на користь продавця. Тому підписувати ексклюзивний договір слід за умови, що агентство нерухомості вибрано особливо ретельно.

У свою чергу, АН BFS пропонує ознайомитися зі своїми ексклюзивами, а також запрошує власників нерухомості та бізнесу до взаємовигідної співпраці.

Автор: Олександр Бєлов