03-11-2014

Зняти заміський будинок на Новий рік: основні правила оренди

хата

Для того, щоб орендувати заміський будинок і всією компанією відзначити у ньому свято, варто звернути увагу на деякі важливі деталі оформлення договору.

Оскільки на свято люди збираються великою компанією, то для початку треба знайти потрібний будинок, у якому всі запрошені змогли розміститися з комфортом.

Насамперед, варто переглянути оголошення в газетах та інтернеті. Також можна звернутися до агенство нерухомості. Агент має в своєму розпорядженні базу даних, в якій можна знайти масу пропозицій, спеціально створених до свята. Як тільки підходящий об'єкт знайдений, то потрібно його оглянути, оскільки фото можуть сильно відрізнятися від попередньої розповіді про нього.

Договір про оренду потрібно складати, навіть якщо планується зняти котедж у Севастополі всього на один день. Можна скласти договір від руки на чистому аркуші паперу, в якому прописуються всі дані про орендодавця та наймача. Також терміни та вартість послуг. Таким чином, ви можете бути впевнені, що угода відбудеться і вас не обдурять. До договору обов'язково потрібно докласти опис всього майна та його стану, щоб після цього не було жодних претензій від господаря будинку.

Власники заміських будинків вважають за краще здавати своє житло на кілька днів, також вони можуть надати знижку. Передоплата становить 50% вартості, а решта суми передається по приїзді.

Фахівці рекомендують дотримуватися наступних порад, якщо ви плануєте зняти заміський будинок:

  1. Важливо переконатися, що будинок добре опалюється. Також господар має проінструктувати про те, як працює та регулюється опалення у будинку.
  2. Необхідно дізнатися чи немає проблем із електрикою в даному районі. Цю інформацію можна отримати від сусідів. Якщо таке явище трапляється, варто запастися свічками.
  3. Дізнайтеся, якщо до будинку можна нормально дістатися машиною, також немає снігових заметів.
  4. Якщо доведеться скористатися громадським транспортом, заздалегідь продумайте маршрут і дізнайтеся про розклад усіх видів транспорту.
  5. Також важливо знати, якщо територія заміського будинку знаходиться під охороною чи ні, є висока огорожа. Так як поява несподіваних гостей чи крадіжка особистих речей може не тільки зіпсувати свято, а й стати ризиком для здоров'я та життя всієї компанії.

Автор: Олександр Бєлов