3-кімнатна квартира Центр

51 600 грн.

ПОКАЗНИК

ЗНАЧЕННЯ

Тип об'єкта 3-кімнатна квартира
Місце Одеса, Центр
Вулиця Софіївська
Термін договору Довгостроковий
Тип будинку Бельгійка
Поверх 2
Поверховість 3
Загальна 145.00 м²
Інтер'єр незвичайний
Ціна за місяць

51 600.00

1 290.00 $ · 1 200.00

Деталі Код 229699

Унікальна квартира у центрі міста, вул. Софіївська/Бульвар Жванецького. Розташована в історичній триповерховій будівлі. Планування: спальня, дитяча, вітальня, 3 балкони. Вітальня 60 кв.м. Головна спальня 25 кв. Дитяча спальня 22 кв. Санвузол 20 кв. Кухня 12 кв.м.

Реконструкція та дизайн квартири створені у співпраці з відомим дизайнером. Квартира повністю відремонтована з реконструкцією історичних елементів, таких як стеля, купол, камін.

Меблі та оздоблення: скандинавські дизайнерські меблі, освітлення, кераміка, текстиль, а також вінтажні меблі та предмети. Всі меблі, освітлення, предмети, техніка, сантехніка та електрика нові.

Ремонт та меблювання проводилися з ретельним підбором матеріалів, текстури та деталей та зайняли 2 роки. Підлога нова, паркет з натурального промасленого дуба у всіх кімнатах, мікроцемент з регулюванням температури у ванній, кухні та передпокої. New Doors – спеціальна серія дверей. Створення нових балконних дверей зі склом та кованими гратами на замовлення між кухнею та балконом. Нова стеля - ремонт з реконструкцією історичного купола у вітальні, ліплення у господарській спальні. Камін у головній спальні. Вікна з новим мармуром та дерев'яними підвіконнями. Нове вікно у ванній кімнаті на замовлення. Нові стіни – реконструкція спеціальною декоративною органічною крейдовою фарбою Kalk Litir (Голландія) та штукатуркою натурального сіро-бежевого кольору з Данії. New Electricity - встановлення нових проводів з паянням та дизайнерськими розетками (Данія). Регулює температуру підлоги у ванній, кухні, передпокої.

Інтернет оптика з Wi-Fi. Система охоронної сигналізації Jablotron.

Санвузол. Кімнату було розширено. У кімнату два входи – з коридору та з кухні. Нова душова кабіна з мікро цементними стінками, дві душі дощової та ручної. Нова ванна і кран, що вільно стоїть від Ravak Нова мийка та арматура (Данія)/ Нова вбудована система зберігання на замовлення/ Пральна та сушильна машини Bosch Стіни, плитка Zellige Snow (обпалена земля), крейдована водостійка фарба, мікроцемент. Підлога мікроцементна теплий сірий колір з регулюванням температури. Меблі та освітлення у ванній: бамбукова консоль Table від TineK. Вбудований фільтр для води S-Spring.

Кухня. Кухонна плита Bosch (газова), стільниця білий каррарський мармур, стіна поруч із стільницею з мікроцементу такого ж кольору, як і підлога. Водопровідний кран та раковина (Данія), холодильник Liebherr, посудомийна машина Bosh, вентиляція Smeg, тостер Bosch, El Kettle Bosch, мікрохвильова піч Bosch. Кухонний пенал на замовлення із нержавіючого металу. Дизайн кухні сучасний з максимальною функціональністю. Колір чорний, сірий, сріблястий, бежевий. Мікроцементна підлога з регулюванням температури. Полиці Frama – 2 шт.

Балкон №1 між кухнею та двором. Після реконструкції балкон відкрито, а зовнішні стіни пофарбовані в оригінальний колір; кований паркан на замовлення, цементна підлога, зовнішнє освітлення. Меблі для балкона - бамбуковий стіл Tine K, бамбукові журнальні столики TineK - 2 шт., Обідні садові стільці - 2 шт.

Балкон №2 та №3 - з господарської спальні та дитячої – на реконструкції.

Головна спальня. Відремонтований номер з історичними архітектурними елементами, такими як камін та стеля. Новий дубовий паркет. Нові арочні двері на замовлення (сталь із порошковим покриттям чорного кольору, вите скло завтовшки 6 мм). Стіни відремонтовані та пофарбовані у синьо-бірюзовий колір спеціальної серії Jotun Lady Mineral (Данія).

Поруч зі спальнею в головному коридорі знаходиться вбиральня (зроблена на замовлення). Вхід із головного коридору. Вихід на балкон №2.

Дитяча спальня пофарбована трьома крейдовими фарбами Kalk Litir в нейтральних кольорах. Між дитячою та вітальнею є великі скляні/сталеві двері (у разі усамітнення також встановлюється карниз із лляною завісою). У дитячій спальні унікальні елементи: гарний еркер з великим арочним вікном – історичний елемент квартири; нещодавно побудований на замовлення внутрішній консольний сад зі сталі та скла - сад між стіною та стелею робить кімнату ще світлішою, розширює простір. Новий дубовий паркет. У дитячу спальню два входи з двома сталевими/скляними дверима - з вітальні та з коридору. Приміщення може бути комфортним для відпочинку та активності двох осіб. У кімнаті є історичний еркер (можна використовувати як затишне робоче місце) та балкон №2, а також дуже велике вікно. Між кімнатою та коридором виготовлена ​​на замовлення підлога стіна зі сталі/скла. Між дитячим і коридором прямий вхід у комору.

Вітальня. Приміщення створене з новим дизайном та інфраструктурою. Приміщення дуже світле і має вхід з усієї житлової площі у квартирі. Тут усі члени сім'ї та гості можуть насолоджуватися відпочинком з максимальним комфортом та функціональністю. У кімнаті 3 входи – з дитячої, з кухні, з коридору. Історично це була головна бальна зала. Ремонт виконаний з метою повернути початковий дизайн – оновлений стельовий купол збільшив загальну висоту приміщення, додатковий вхід до приміщення. У вітальні ви можете насолоджуватися майже всією квартирою через скляні двері (з садівником у разі усамітнення), наприклад, дитячу кімнату, коридор та частину головної спальні, кухню.

Між обідньою зоною та кухнею є легкий та короткий шлях. Стіни відремонтовані та оздоблені органічною штукатуркою з Данії, така обробка створює казкові оксамитові тіні на стінах. Підлога відремонтована - новий дубовий паркет натуральний промаслений. Ящики для радіаторів (3 радіатори) виготовлені на замовлення з натурального дуба, просоченого олією. Меблі та освітлення у вітальні: Master Damsbo Обідній стіл, 245 см, дубова олія, натуральна олія F&R.

Коридор. Реконструйовано та створено з основною ідеєю, щоб простір мав прямий доступ із усіх житлових кімнат та плавно перетікав у вітальню. У стіні між коридором та дитячою кімнатою знаходиться розумна система зберігання речей на замовлення та комора. Скляна поло стіна в сталевій рамі, пофарбованої порошковою фарбою, пропускає пряме сонячне проміння.

Умови оренди

  1. На тривалий період.
  2. Оплата за місяць.
  3. Застава у такому ж розмірі (при індивідуальному обговоренні розбивається на два платежі).
  4. Послуги агентства 50% вартості об'єкта, одноразово.

Подібні пропозиції

3-кімнатна квартира

Приморський район

вул. Удільний провулок

85 м² • 12-й поверх • 13-поверховий

52 000 грн./міс.

3-кімнатна квартира

Великий Фонтан

вул. Макаренко

129 м² • 12-й поверх • 22-поверховий

24 800 грн./міс.

3-кімнатна квартира

Центр

вул. Лева Толстого

57 м² • 2-й поверх • 3-поверховий

7 500 грн./міс.

3-кімнатна квартира

Аркадія

вул. Тіниста

125 м² • 4-й поверх • 14-поверховий

32 000 грн./міс.

3-кімнатна квартира

Центр

вул. Преображенська

103 м² • 5-й поверх • 7-поверховий

26 000 грн./міс.