31-05-2015

Є кілька способів знайти квартирантів. Який із них вибрати?

знайти квартиранта

У питаннях оренди житла найскладнішим завданням здається пошук відповідної орендованої квартири - в хорошому районі, в ідеальному стані, за прийнятною ціною. Однак на практиці виявляється, що знайти хороших квартирантів не набагато легше. Довіряти першій зустрічній людині ключі від власної квартири не хочеться, кожен шукає порядних людей, сподіваючись здати квартиру вже завтра. Де ж шукати добрих квартирантів?

В інтернеті

Всесвітня павутина може здатися не найкращим варіантом для такої важливої ​​справи, як пошук квартирантів. Однак саме в інтернеті є безліч ресурсів, за допомогою яких неодмінно знайдуться жителі.

Своє оголошення про орендовану квартиру можна розмістити на одному з порталів, присвячених нерухомості. Для цього достатньо вибрати відповідний розділ на сайті, потрібний населений пункт та внести всі необхідні дані, включаючи номер телефону. Потенційні квартиранти самі вам зателефонують, швидше за все, незабаром.

Якщо хочеться здати квартиру неодмінно знайомим чи знайомим знайомих, варто відправитися в одну із соціальних мереж, де його зможуть побачити усі ваші друзі. Якщо хтось із них зробить репост, його передплатники також дізнаються про ваше бажання здати квартиру.

В агентстві нерухомості

У кожному відносно великому місті можна знайти, як правило, не одне агентство нерухомості. Більшість із них займаються не лише угодами з купівлі-продажу житла, а й з оренди квадратних метрів. Кожна пристойна агенція нерухомості має база з квартирами, що здаються в оренду. Коли до агента приходить потенційний квартирант, йому пропонують варіанти житла з цієї бази, в яку внесуть вашу квартиру.

Крім того, агентство нерухомості розміщує оголошення про квартиру, що здається в оренду. Іншими словами, вам не потрібно самому йти до редакції газети та складати текст оголошення. Для пошуку мешканців достатньо озвучити агенту свої побажання та надати всю необхідну інформацію про квартиру.

У газеті з оголошеннями

Ну, не в самій газеті, звісно, ​​а з її допомогою. Якщо з якихось причин звертатися в агентство не хочеться, можна самостійно скласти текст оголошення та подати його до однієї з місцевих газет або до кількох видань. Трапляється, що вже через годину після виходу газети в тираж за оголошенням телефонують люди, що зацікавилися. Залишається справа за малим – зустрітися з потенційним мешканцем, показати квартиру та домовитися про всі нюанси. Якщо майбутній мешканець з якихось причин не подобається власнику квартири, завжди можна відкласти угоду та зачекати на наступних бажаючих. Як правило, по оголошення про хорошу орендовану квартиру приходить багато дзвінків.

Автор: Олександр Бєлов