12-09-2013

Усі дороги ведуть до агентств нерухомості

Агенство нерухомості

Сьогодні допомогти здати елітну квартиру у Москві пропонують багато агентств нерухомості. Звичайно, цим можна зайнятися і самому, але який власник елітної нерухомості в Москві на це має час?! До того ж, професійні ріелтори нададуть допомогу з оформленням документів та захистять вас від будь-яких форс-мажорів у майбутньому. Справа в принципі також, якщо ви хочете зняти елітну квартиру в Москві. Агентство нерухомості заощадить вам ваш час і енергію, яке йде на пошуки і, в цілому, позбавить від непотрібних турбот.

До того ж варто відзначити, що сторони, що не здають, ні орендують елітну квартиру, в принципі, не роблять це без участі незалежної особи, яка зможе оформити все юридично. Газетні оголошення вже віджили себе, а інші оголошення в публічних місцях просто не пов'язуються з дорогою нерухомістю. Я, наприклад, ніколи не бачила дошки оголошень: здати елітну квартиру в Москві з адресами і телефонами власників. Все-таки це квартира, яка за найскромнішими оцінками коштує дуже нескромні гроші, і тут ніхто вже економити на оформленні не стане.

Інтернет, звичайно ж, є найпопулярнішим джерелом для того, щоб винайняти елітну квартиру в Москві, але і тут практично всі пропозиції йдуть через агенції. Загалом, що й казати, цей сектор просто неможливий без брокерів. Ріелтори мають напрацьовану базу, яка оновлюється щодня, якщо не щогодини, оскільки моніторинг ринку та поява свіжих пропозицій агентства проводять цілий день. Через веб-сайт професійного агентства ви зможете переглянути фотографії квартири та їх розташування, повний опис інфраструктури та організації систем безпеки. Таким чином, за наданими характеристиками ви зможете переконатися, що житло по праву називається елітним і відповідає вашим базовим вимогам. До речі, житло преміум-класу має власну градацію. Виділяють три класи: АА, А та В. До АА відносять нерухомість у будинках з унікальною архітектурою та повною інфраструктурою, паркуванням на дві та більше машини на сім'ю та вільним плануванням квартир. Такі квартири і в оренді та здачі житла рідкість і знайти їх дуже складно. Клас А в принципі багато в чому збігається з класом АА, тільки архітектура будинку може бути не унікальною, що робить таке житло дешевшим і простішим для здачі та найму. Елітна квартира класу В – найбільш бюджетний варіант квартир такого класу, тому вимог до них значно менше, що відбивається на ціні оренди.

Автор: Олександр Бєлов