24-08-2012

Будівництво ангарів та складів

Компанія ХарТентБуд надає широкий вид послуг з виготовлення, монтажу та продажу каркасно-тентових конструкцій різних типів, розмірів та будь-якої складності.

У нас Ви можете замовити будівництво ангарів різного призначення, які можуть бути використані як торгові павільйони, складські приміщення, спортивні споруди, промислові цехи, тваринницькі ферми та інші споруди для сільського господарства.

Наші ангари можуть бути виготовлені як за готовими проектами, так і за індивідуальним замовленням будь-якої компонування під кожен випадок.

Вся продукція пройшла ретельну перевірку в різних погодних умовах (конструкція розрахована на серйозні снігові та вітрові навантаження) у тривалий проміжок часу та відповідає чинним нормативним вимогам.

Будівництво ангарів та складів

При виготовленні тентових ангарів та складів застосовуються високоякісні матеріали відомих виробників із наданням сертифікатів якості.

Всі елементи каркасу виконані у повній відповідності до конструкторської документації за допомогою болтових з'єднань, що практично повністю виключає похибки при зварюванні на монтажі. Покриття - високоміцний матеріал (ПВХ), що володіє стійкістю до впливу агресивних речовин, не піддається корозії, має високу вогнестійкість. Каркасно-тентові модулі мають досконалу герметичність завдяки використанню унікальної технології зварювання ПВХ тканини.

У випадку необхідності, тентові конструкції можна утеплити і за тепловими характеристиками такий тентовий ангар практично повністю відповідатиме характеристикам стаціонарної будівлі.

Використання наших тентових ангарів та складів у всіляких сферах економічної діяльності дозволяє легко транспортувати та здійснювати монтаж споруд у короткий термін, наша продукція має невисоку вартість порівняно з цінами у капітальному будівництві. Відсутність необхідності у влаштуванні фундаментів, не потрібно документів на будівництво, мобільність каркасно-тентових споруд, можливість швидкого ремонту та легкий демонтаж у разі розбирання конструкції, необов'язковість встановлення системи освітлення – все це є незаперечною перевагою тенто-мобільних конструкцій та є передовою альтернативою перед традиційним капітальним. будівництвом.

Детальнішу інформацію Ви можете отримати на сайті http://tenti.com.ua або зателефонувавши за телефонами у Харкові:

(050) 406-27-96
(096) 572-98-44
(063) 631-95-99

Підготував: Олександр Бєлов