16-06-2016

Будівництво нового дитячого садка у ЖК Щасливий на Софіївській Борщагівці

дитячий садок

Багато хто мріє стати жителями української столиці, адже Київ вважається одним із найкрасивіших та найзеленіших міст світу. Сьогодні це можливо, оскільки столичний ринок нерухомості розвивається дуже активно. Підвищеним попитом користуються новобудови. Це житло нового рівня, комфортне, просторе та доступне за ціною.

Зводяться нові житлові комплекси в районах, дещо віддалених від центру, але інфраструктура громадського транспорту, зокрема й метро, ​​дозволяє дістатися роботи або навчання досить швидко. Одним із найпопулярніших районів, як у забудовників, так і у покупців нового житла, є Софіївська Борщагівка.

Тут зводить найпривабливіші сучасні житлові комплекси відома будівельна компанія НоваБудова. Це забудовник із бездоганною репутацією, який, починаючи з 2005 року, збудував тисячі квадратних метрів якісного житла.

Розвинена інфраструктура – ​​важлива умова

Для мешканців нових районів величезне значення має розвинена інфраструктура – ​​магазини, освітні та медичні установи, пункти побутового обслуговування. Величезне значення надається і такому моменту, як будівництво садка у Києві для дітей дошкільного віку, адже заклади такого типу завжди потрібні.

У зв'язку з тим, що гостро стоїть питання саме наявності дитячих садків, Нова Будова прийняла рішення включити ці об'єкти до обов'язкової будівельної програми.

Компанія ніколи не порушує своїх обіцянок, доказом чого стало рішення побудувати садок на Софіївській Борщагівці у ЖК «Щасливий». Початку робіт було присвячено урочистий захід, на якому жителі, а також гості могли побачити, як у основу майбутнього об'єкту було закладено капсулу з декларацією про щасливе життя дітей комплексу «Щасливий».

У цьому ж районі вже завершено роботи першої, четвертої та п'ятої черги раніше розпочатого будівництва по вулицях Щаслива та Яблунева. Про це також було сказано на урочистому відкритті закладки фундаменту нового садка.

Як пройшла церемонія відкриття будівництва дитячого садка

церемонія відкриття будівництва

На святі море задоволення та масу позитивних емоцій отримали дорослі та діти. Тут можна було взяти участь у фотосесії з елегантною Ольгою Фреймут, почути голоси переможців популярних конкурсів «Голос діти» та «Голос країни», скуштувати ароматний плов, який кухарі готували на живому вогні за особливим рецептом.

Яке ж свято без подарунків — розіграш призів від компанії НоваБудова пройшов цікаво та яскраво, а головний виграш був напрочуд приємним — путівку на Кіпр на двох щасливчику вручив генеральний директор будівельної фірми.

Це не останнє свято — незабаром відбудеться відкриття садка на Борщагівці з тією самою капсулою щастя у фундаменті. Ця подія обіцяє бути не менш яскравою та святковою.

Автор: Олександр Бєлов