30-12-2014

Особливості вибору житла: однокімнатна квартира у столиці або трикімнатна у Підмосков'ї

ЖК Садиба Суханове

Багато сімейних пар мріють про власне житло. Звичайно ж, хотілося б мати квартиру в столиці, але через високу вартість московських квадратних метрів доводиться шукати дешевші варіанти.

Покупці заміських квартир лише виграють від свого придбання. За гроші, які вони могли б вкласти в покупку старенької столичної «однушки» у Підмосков'ї, можна придбати комфортну трикімнатну квартиру в новобудові. Наприклад, якщо у вас є сума в п'ять мільйонів рублів, то ви можете витратити її на покупку невеликої однокімнатної квартири в панельному будинку площею 30 квадратних метрів. Що стосується двокімнатних квартир, то вони стоятимуть ще дорожче, а площа їх, як правило, становить лише від 40 до 44 квадратних метрів. Варто зазначити, що квартири такої цінової політики будуть розташовані не в найкращих районах міста, де до найближчої станції метро необхідно добиратися хвилин 20, у кращому разі 15.

Жити в Москві, безумовно, престижно, але якщо є можливість придбати собі недороге затишне житло в Підмосков'ї, необхідно їй скористатися. Тим більше, що в Підмосков'ї квартири оснащені найновішими інженерними комунікаціями та гарною транспортною розв'язкою. Якщо пощастить, можна купити квартиру по акції, які часто проводять компанії-забудовники.

Житловий комплекс «Садиба Суханово» – гідна альтернатива московським квартирам

З покупкою заміського житла часу не варто, адже за даними експертів, найближчим часом вартість земельної ділянки в Підмосков'ї може піднятися до московського рівня, відповідно ціна на квартири теж підніметься.

Багато жителів столиці, приблизно 30%, розглядають можливість переїхати з великого міста до Підмосков'я. Адже за межами міста і екологія чистіша, і пробок немає, а дістатися Москви можна швидко і безперешкодно.

Якщо Ви хочете оселитися недалеко від МКАД у чудовому мальовничому місці, варто звернути свою увагу на новий сучасний житловий комплекс «Садиба Суханово», який активно веде забудову комфортних п'ятиповерхових корпусів. Тут за доступною ціною кожен охочий може придбати гідну квартиру з оздобленням або без неї, в одному із шести корпусів. Якщо Ви шукаєте хорошу альтернативу столичному житлу – квартири у новобудовах нового житлового комплексу «Садиба Суханово» – це саме те, що Вам потрібне. Про всі подробиці покупки житла можна дізнатися перейшовши за посиланням http://usuhanovo.ru/articles/zhile-v-podmoskove-5000000.html.

Автор: Олександр Бєлов