02-06-2014

Як здавати квартиру подобово?

квартира подобово в Одесі

Послуги здачі квартир подобово в різних містах України останнім часом користуються високою популярністю. І багато наших співвітчизників, за наявності можливостей, все частіше віддають перевагу веденню такого роду бізнесу. Але ті, хто збирається здавати подобово квартири у м. Суми в оренду повинні врахувати цілу низку певних особливостей ведення такого роду підприємницької діяльності, оскільки вона відрізняється від оренди квартир на тривалий термін деякими нюансами.

Насамперед, слід враховувати, що квартира, що здається в оренду подобово, має бути укомплектована всіма необхідними речами та приладдям, оскільки тільки в такому разі клієнти зможуть почуватися комфортно. Тому не повинна бути порожньою, в ній має бути певний мінімум меблів, повний набір побутової техніки і нехай недорогий, але якісний ремонт. Якщо кімната, що здається, позиціонується в сегменті бізнес- або еліт-класу, то слід подбати про якісний і дорогий ремонт, а також про наявність безлімітного інтернету та кондиціонера.

Вирішення питання про те, які саме необхідні меблі, слід враховувати, виходячи з класу квартири, що здається в оренду. Якщо метраж і розташування житла дозволяє позиціонувати його в сегменті «економ» або «стандарт», то буде цілком достатньо інтер'єру з ненових та не одностильних меблів. До квартир «бізнес» та «еліт» варіантів пред'являються особливі вимоги, тому й меблі в такому разі повинні бути новими, а інтер'єр сучасним і виготовленим зі смаком. Найчастіше це можна досягти у випадку, коли оформленням інтер'єрного дизайну займається кваліфікований фахівець. При цьому слід пам'ятати, що не потрібно оформляти квартиру на свій смак. Краще ознайомитись із сучасними дизайнерськими рішеннями у каталогах з аналогічними квартирами, вивчити готелі у Сумах та різноманітні каталоги та портали. Головне, щоб домашній інтер'єр створений з мінімальним використанням статуеток, яскравих забарвлень і ліпнини, які дуже часто викликають атрибути. Найкращим варіантом є оформлення квартири в м'яких, нейтральних тонах. При створенні інтер'єру квартирі також не слід використовувати наймодніші шпалери, матеріали та підлоги з натуральних матеріалів, оскільки у деяких клієнтів вони можуть викликати алергію.

Щодо побутової техніки, то вона непросто має бути тут. У квартирі побутова техніка має бути новою, сучасною та представленою у широкому наборі. Як мінімальний набір можна вказати необхідність наявності телевізора, пральної машини, холодильника, мікрохвильової печі та чайника. І не слід забувати про такі дрібниці, як постільна білизна, рушники, серветки. Все має бути новим та абсолютно чистим.

Підготував: Олександр Бєлов