18-07-2013

Орендуй квартиру, і немає проблем!

квартира в оренду

Мрія про окреме житло для багатьох молодих людей так назавжди залишилася б мрією, якби не можливість орендувати квартиру. Це ідеальний варіант для тих, хто вирішив спробувати себе у самостійному, незалежному житті.

Як відомо для люблячих батьків діти назавжди залишаються незрозумілими підопічними, про яких потрібно піклуватися, постачати цінні поради, вести за руку по життю. На жаль, статистика така, що багато подружніх пар не витримують подібної опіки і розпадаються. Але вихід є – це оренда квартир.

Якщо відкрити рубрику в будь-якому друкованому виданні рекламного характеру.Здаю квартиру», можна відзначити, що вибір величезний. Є житло будь-якого розміру, планування, розташування. Цінова політика також дуже гнучка, кожен може підібрати потрібний для нього варіант.

Крім того, можна більше не прив'язуватися до місця проживання при пошуку роботи своєї мрії, а просто переїхати до офісу ближче. 

Знімного житла потребують і ті, хто їде в інше місто, щоб підзаробити. У когось відрядження, а готелі всі зайняті, або мандрівник затримався на кілька днів подивитися визначні пам'ятки. Причин шукати житло, що знімається, може бути багато, і підбирати відповідний варіант можна по-різному. Через оголошення в газеті, ріелторські агенції чи відповідні портали в Інтернеті. Кожен варіант заслуговує на існування і має свої переваги і недоліки.

Друкарські видання в наш час втрачають свою популярність серед молоді, що витісняються новими сучасними технологіями. Проте старенька бабуся, яка готова поступитися однією із кімнат, щоб мати підтримку до пенсії, навряд чи має доступ до Інтернету. А ось де перебуває місцева редакція, розбереться. Студенти, швидше за все, скористаються «сарафанним радіо», давши оголошення через соціальні мережі. Солідна фірма для своїх співробітників шукатиме варіанти лише через імениті агенції з роботи з нерухомістю.

Який варіант ви б не віддали перевагу, зверніть увагу на джерело інформації і перевіряйте всі факти на достовірність. У всі часи знаходилися ті, хто хоче легко і швидко заробити, не особливо при цьому турбуючись про законність операцій, що проводяться. Обов'язково уточніть заздалегідь, чи є якісь додаткові умови оплати. У якому стані рахунки у власників квартири, чи немає заборгованостей, які вам потім запропонують сплатити. Укладіть договір про оренду, перш ніж вносити передоплату. Щоб не виявитися ошуканим, потрібно завжди бути напоготові.

Автор: Олександр Бєлов