14-01-2014

Оренда житла у Єкатеринбурзі

Єкатеринбург

Не можете визначитися, де орендувати житло відповідно до особистих уподобань? Пропонуємо вам розглянути пропозицію про оренду житла без посередників, та через агенції в Єкатеринбурзі. Завдяки різним проектам, що діють, ви легко зможете знайти хороше житло за оптимальною ціною.

Єкатеринбург зробив крок вперед

Цілий рік Єкатеринбург має попит у сфері оренди нерухомого майна. При цьому в категорію охочих зняти житло входять як студенти та емігранти, так і місце проживання, що змінюють, за сімейними або будь-якими іншими обставинами.

Найбільш популярними останнім часом стали однокімнатні квартири з усіма зручностями. Щомісячна вартість оренди коливається в межах від 15 до 18 тисяч рублів, не виключаючи оплати комунальних послуг. Також є пропозиції, за яких квартиронаймачі можуть орендувати приміщення без капітального ремонту та меблів, заощадивши певну суму грошей. Тут вибір залишається за самим наймачем. Зазвичай перевагу надають тим районам, де розвинена транспортна, соціальна, торгова інфраструктура.

У зв'язку з численними малими підприємствами, а також представництвами транснаціональних корпорацій, фінансово-кредитних організацій та інших компаній зростає попит на оренду елітного житла. Зазначені фінансові структури бажають орендувати приміщення для співробітників, які приїжджають. Вартість такого житла варіюється в залежності від класу.

Важливо знати

При оренді житлової нерухомості необхідно пам'ятати про закріплення прав власника та наймача з юридичної точки зору. Адже винаймаючи житло в Єкатеринбурзі, ви не маєте жодних гарантій, що вас не обдурять. Тому слід дотримуватись кількох правил. А саме:

  • треба вміти розумітися на документах, які встановлюють права наймодавця, наймача, права на володіння житловою площею, банківські свідоцтва та ін;
  • перевірити саму квартиру, її стан, справність електричного обладнання та сантехніки;
  • слід упевнитися про відповідність місцезнаходження житла зазначеним побажанням;
  • треба бути пильним під час укладання договору найму, у разі виникнення сумнівів і питань можна звернутися за допомогою до юриста;
  • слід бути гранично обережним, щоб не потрапити в хитрощі шахраїв.

Орендувати житло в Єкатеринбурзі буде набагато простіше, якщо дотримуватись зазначених правил.

Підготував: Олександр Бєлов