31-07-2013

З якою метою купують нерухомість у Іспанії?

вілла в Іспанії

Іспанія – європейська держава, в якій діють чіткі та зрозумілі для нас закони, що дозволяють без зайвих проблем придбати нерухоме майно або відкрити тут власний бізнес.

В останні роки нерухомістю в Іспанії цікавляться шанувальники пляжного відпочинку, романтичних прогулянок морською гладіною.

Купуючи невеликий заміський будинок, квартиру або розкішну віллу, ви будете забезпечені регулярним прибутком від їхньої оренди. Зробити оптимальний вибір вам допоможуть у агентстві нерухомості. Вам потрібно буде лише озвучити усі свої побажання. Наприклад, ви купуєте нерухомість тільки на час відпочинку своєї сім'ї або для постійного місця проживання.

Експерти повідомляють, що більше одного мільйона європейців із інших країн вже придбали нерухомість в Іспанії. Дуже оптимістичні прогнози для ріелторів і найближчим часом. Нерухомість незабаром ще підніметься в ціні, тому не проґавте момент для вигідного інвестування у будівництво чи придбання житла.

Агентства нерухомості допоможуть в облаштуванні вашого будинку. Весь перелік послуг, включає найдрібніші деталі, аж до придбання столового посуду.

Дизайнери змінять внутрішнє оздоблення на ваш смак. Співробітники компанії з управління власністю проведуть у будь-який час прибирання, зроблять якісний косметичний ремонт, подбають про спостереження за будинком за вашої відсутності. Ви зможете через агентство нерухомості здати своє житло в оренду, або зробити доручення про прийом ваших друзів у вашу відсутність. Все буде зроблено на найвищому рівні.

У багатьох країнах власники знижують витрати на утримання будинку, здаючи його у тимчасову чи постійну оренду. Наприклад, оренда вілли в Іспанії на Costa Blanca на літній період - найпоширеніша послуга ріелторів. Будинки, розташовані на морському узбережжі, привабливі для тих, хто збирається і взимку насолоджуватися м'яким кліматом Піренейського півострова.

Керівництво агентств нерухомості націлене на довгострокову співпрацю зі своїми клієнтами, і із задоволенням вислухає ваші побажання з приводу придбання, продажу, або управління будинком.

Підготував: Олександр Бєлов