30-06-2016

Відпочинок у селі Поляниця

Graal Resort

Неподалік відомого українського курорту Буковель розташувалося маленьке село Поляниця, яке по праву вважається чудовим місцем для спокійного та розслаблюючого відпочинку. Всім відомо, що готелі Буковель пропонує за досить високими цінами, тому не кожному туристові відпочинок саме в ньому. І ті, хто вибирає Буковель для відпочинку, шукають варіанти, як можна було б заощадити, і таким варіантом може стати відпочинок у Поляниці. Все тому, що житло в Поляниці обійдеться туристу набагато дешевше, а можливості відпочинку тут не менш привабливі, ніж на всесвітньо відомому курорті.

Вибір готелю

Найголовніше, що слід подбати туристу перед поїздкою на курорт – це бронювання житла. У селі Поляниця, незважаючи на його невелику площу, є кілька чудових готелів та пансіонатів, де можна не лише відпочити з комфортом, а й поправити своє здоров'я.

Наприклад, чудовим місцем, де можна зупинитися, є готель у Поляниці Graal Resort. Це унікальне місце, де на туристів чекає затишна атмосфера, відмінний сервіс та українська гостинність. Обладнані сучасними меблями та технікою номери дозволяють людині почуватися як удома та жити в атмосфері комфорту. А чудова інфраструктура, в яку входить конференц-зал, СПА-салон, ресторан та бар, фінська сауна на дровах дозволяє людям насолоджуватися комфортом та отримати приємні враження від відпочинку у цьому готелі. Але найбільше туристів порадують доступні ціни на номери та послуги, які дозволяють заощаджувати гроші на відпочинку.

Особливості відпочинку

Як уже було сказано вище, готелі Буковель пропонує досить дорогі, тому люди вважають за краще зупинятися поблизу знаменитого курорту – в селі Поляниця. Що чекає на туристів на цьому курорті? По-перше, чисте повітря та розкішна природа, які насичують душу та оздоровлюють тіло. По-друге, це гарні гірські пейзажі та найчистіші озера, які зцілюють від фізичних та психологічних проблем.

При цьому вибираючи житло в Поляниці, кожна людина може підібрати для себе варіант з урахуванням своїх фінансових можливостей та переваг щодо рівня комфорту та послуг. Однак важливо пам'ятати, що готелі на курорті ніколи не порожні, оскільки безліч охочих приїжджає сюди для відпочинку та оздоровлення, тому слід заздалегідь бронювати номер у готелі, що сподобалося, що дозволить уникнути проблем з поселенням.

Одним словом, ті, кого цікавить проживання у Буковелі, можуть вибрати для себе варіант відпочинку в Поляниці, з її красою та доступними цінами. І такий відпочинок назавжди залишиться у пам'яті та подарує масу нових вражень.

Автор: Олександр Бєлов