30-01-2015

В Австрії на продаж виставлені порожні казарми

казарми в Австрії

Порожні військові казарми, які розташовані за 26 кілометрів від столиці Австрії Відня, виставлені на продаж. Покупець може використовувати їх на власний розсуд: він може перетворити їх за своїм бажанням на житлову або комерційну нерухомість, створити на їх основі культурні або дозвілля центри. Ціна лоту перевищує 33 мільйони євро. Загальна площа казарм, що входять до цього лота, становить 402 тисячі «квадратів». Усього продається п'ятдесят будівель. Прийом заявок від потенційних покупців триватиме до кінця поточної зими.

У тому, що пропозиція користуватиметься ажіотажним попитом, влада не сумнівається: ця місцевість дуже популярна серед туристів, оскільки тут є популярні курорти з термальними водами.

Австрійські казарми порожні з кінця 2013 року. Зазначимо, що спочатку ці будівлі планувалося віддати під потреби біженців, але потім австрійська влада переглянула це рішення.

Перепрофілювання казарм не є для сучасного світу чимось надзвичайним. У Британії історичні казарми, розташовані в центрі столиці Лондоні, були перетворені на апартаменти класу Люкс, а в Піднебесній казарми перебудували на житлові квартали, в яких можна винайняти житло за вельми демократичними цінами.

Підготував: Олександр Бєлов