30-08-2013

Як вибрати житло на короткий термін?

житло

Приїжджаючи в інше місто, по роботі або на відпочинок, на весільну урочистість до родичів або на конференцію, багато хто стикається з проблемою зняття житла на короткий термін. Виникають питання, де зняти житло швидко та відповідно до своїх фінансових можливостей.

Пропозицій з оренди квартир на кілька днів маса. Але як визначити конкретний район? Як знайти квартиру на добу, щоб вона стала затишним будинком на кілька днів і не спустошила кишені своєю дорожнечею.

Давайте подивимося, які фактори необхідно враховувати під час оренди подобового житла.

Спочатку визначтеся з районом міста. Якщо потрібно близьке розташування до центру, а ціни неприємно шокують, перегляньте схему руху маршрутного транспорту до бажаного місця. Можливо, певний спальний район міста видасться не настільки «далеким» і дозволить суттєво заощадити.

Дізнайтесь вартість готельних номерів у місті. Вона стане відправною точкою для розуміння цінової політики житла. Можливо, Вас влаштує просторий номер і Ви зможете забронювати його заздалегідь. Якщо ні, то квартира на добу, має бути дешевшою за ціною, але не гіршою за якістю.

Величезне значення може мати кількість мешканців. Деякі ріелтори озвучують вартість житла для однієї особи. Якщо ви їсте сім'єю або з компанією друзів, то обов'язково проконсультуйтеся з цього питання. Іноді непоганим рішенням для веселої та галасливої ​​компанії може стати заміський котедж. Він може коштувати набагато дешевше, ніж кілька квартир у місті.

Визначтеся з потрібними зручностями. Якщо планується дводенне відвідування, підійде простенька квартира на добу. Можна повністю наповнити дозвілля прекрасними екскурсіями та розважальними заходами, тому квартира знадобиться лише для сну. Затишного ліжка та комфортної ванної кімнати буде достатньо. Ціни на таке просте житло значно нижчі.

Не зайвим буде оглянути прилеглу інфраструктуру. Найближчі магазини та супермаркети поблизу можуть значно заощадити гроші на проїзд за покупками. Особливо це має значення для віддалених районів міста.

Всю цю інформацію можна вивчити за допомогою інтернету. Наприклад, сервіс «Безагенту» пропонує інформацію про оренду квартир без посередників. Такі дошки оголошень допоможуть вам суттєво скоротити тимчасові та фінансові витрати на пошук подобового житла. Можливо, навіть зарезервувати потрібний варіант до виїзду.

Приємного Вам відпочинку та успішної поїздки!

Підготував: Олександр Бєлов