29-03-2018

Чи кожен може стати господарем своєї справи?

композиція в офісі

Найважче питання для початку роботи на себе – чи я зможу? Чи вийде у мене? Зазвичай свій бізнес починають люди, у яких є якась ідея, яка не дає спокою довгий час. Або ж людина потрапляє волею долі в такі умови, де вона змушена взяти відповідальність за своє життя та добробут сім'ї у власні руки.

Чи кожна людина може стати самостійною і досягти успіху? Питання риторичне, на нього може бути лише одна відповідь – кожен, хто захоче шукати свій унікальний шлях, хто докладе до цього максимум зусиль, спочатку повторюючи відпрацьовані правила та методи. Згодом, після того, як разом з досвідом, прийде мудрість і осяяння, людина з Майстра перетвориться на Генія, Гуру і сама почне продавати власні технології.

Історія знає багато прикладів успіху. Як жити життям своєї мрії навчають багато розумних книг. Однак після їх прочитання найчастіше залишається прикрість, заздрість і навіть роздратування, іноді самооцінка зазнає чергового фіаско. Чому одні можуть, інші лише змушені читати про історії успіху? Все починається із себе. Усвідомивши, що людина більше не хоче перебувати в зоні звичного комфорту, що вже не може так жити, досягнувши точки кипіння, починає робити перші боязкі кроки.

Початок всіх почав - грамотна постановка конкретної та вимірної мети. Писано-переписано про цю найважливішу процедуру мільйони літер та рядків, але й досі порожні мрії так і не стають реальністю. Діагноз може бути тільки один - неправильно сформульована мета, не розроблений план її втілення в життя. Не зроблено нічого, які можуть бути результати?

Який вихід? Вчитися у тих і разом з тими, хто вже сам чогось у житті встиг, хто може покроково, комфортно та акуратно провести по всіх щаблях досягнення успіху.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також