28-06-2021

Коли інвестувати у землю

земельна ділянка

Інвестування в землю - це рішення, яке вимагає планування та, певною мірою, знання предмета, щоб допомогти вам визначити, які у вас найкращі можливості відповідно до початкових інвестицій, планів фінансування та інших переваг у секторі нерухомості.

Початок пошуку варіантів і пошук широкої пропозиції землі може бути приголомшливим і навіть дещо збиваючи з пантелику через те, що ви не знаєте, як інвестувати в нерухомість. Хоча купівля нерухомості є інвестиції в майбутнє, переваги можуть змінюватись в залежності від моменту, коли ви робите свої інвестиції.

Що ми маємо на увазі під цим? Хоча ймовірність купити ділянку під Києвом висока, не рекомендується загострювати увагу лише цьому аспекті. Існують інші фактори, які допоможуть вам визначити, коли інвестувати, не впливаючи на вашу фінансову стабільність.

Можливості сектора нерухомості

В даний час, завдяки зростанню сектора нерухомості, можна знайти різні компанії з широким портфелем інвестиційних земель, які відрізняються не тільки типом проекту, а й стадією комерціалізації.

Всі проекти у сфері нерухомості мають маркетинговий план, що складається з серії етапів продажів, які в міру свого розвитку зазнають змін і можуть мати вирішальне значення для ваших інвестицій, наприклад:

  • Коригування цін.
  • Плани оплати та можливості.
  • Доступність.

Незважаючи на те, що однією з основних характеристик інвестиційних проектів є їхня низька вартість, ці типи власності не звільняються від рекламних акцій або засобів оплати, які компанії пропонують у процесі маркетингу, і ви можете скористатися цим, щоб зробити вигідніші вкладення.

Одна з найкращих можливостей, які пропонує сектор нерухомості для інвестування, - це попередній продаж проектів через економічні та пільгові вигоди, які можуть бути дуже зручними при придбанні товару, який генерує велику прибутковість і допомагає забезпечити ваш майбутній капітал.

Передпродажна земля

Це перша фаза продажу, запропонована широкому загалу, - час, коли проект запускається на ринку нерухомості. Тому девелопери мають можливість знизити витрати в порівнянні з тими, які будуть встановлені на завершальних стадіях проекту. Крім доступних витрат є й інші аспекти, у зв'язку з якими цей етап продажу вважається зручним для інвестування.

Підготував: Олександр Бєлов