26-12-2016

Чи легко знайти орендовану квартиру?

пошук квартири для оренди

Рано чи пізно у людини виникає бажання залишити батьківську хату та обзавестися власним житлом. Якщо грошей на власну квартиру поки немає, а брати іпотеку ви не ризикуєте, варто задуматися про варіант орендованої квартири. Як знайти підходяще житло, і не бути ошуканим всілякими посередниками.

В інтернеті міститься велика кількість інформації. Як правило, пошук квартири орендарі ведуть за допомогою цього способу передачі інформації. Безліч привабливих пропозицій із пропозиціями нульової комісії відразу ж залучають недосвідчених орендарів. Слід зазначити, навряд чи ці пропозиції розміщують власники. Швидше за все, це хитрощі посередників. У будь-якому випадку вам доведеться сплатити комісію.

Багато людей вважають, що вирішення цієї проблеми краще довірити великим агентствам нерухомості. Дійсно, якщо ви зайдете на сайт якогось відомого агентства, то ви побачите безліч пропозицій розкішних квартир за низькими цінами з фотографіями. Однак при дзвінку в агентство вам ввічливо пояснять, що ці квартири виставлені в рекламних цілях або призначені для продажу, або вже здані.

Намагайтеся не розглядати пропозиції без фотографій. Адже в цьому випадку ви ризикуєте одержати кота в мішку. Усний опис далеко не все відповідає дійсності.

Найчастіше може виникнути така ситуація, що власник наймає агента, щоб той знайшов орендаря. У завдання власника включається створення актуальної та привабливої ​​пропозиції. А агент шукає клієнтів. Звичайно, агенту передбачається певна винагорода за виконану роботу. Але іноді нечесні орендодавці можуть запропонувати угоду в обхід агента. Це може спричинити суперечку між сторонами.

Автор: Олександр Бєлов