24-05-2021

Незвичайні кафе всього світу

Відомо, що зараз існує безліч ідей, які допоможуть виконати дизайн кафе. Здебільшого, власники цих закладів просто змогли правильно використати розташування своїх ресторанів і тим самим привабили сюди натовпи туристів і бажаючих просто смачно пообідати в такому місці, що відрізняється.

кафе під водоспадом

Отже, для початку хотілося б розповісти про незвичайний заклад на Філіппінах, який розташований просто під водоспадом. Меблі цього ресторану є чимось простим і функціональним, що віддалено нагадує шкільні парти нашого дитинства. Однак сама місцевість, де розташовується це кафе, його колорит і чудові страви приваблюють сюди множинних відвідувачів, які бажають помочити ніжки у кришталево чистій воді річки.

кафе в стилі стимпанк

Ще одним креативним закладом можна вважати бістро у Румунії, який називається Джобен. Концепція закладу зводиться до стилю стимпанк, який відображається повсюдно, починаючи від інтер'єру та закінчуючи способом подачі страв. Якщо втілити такий дизайн ресторану, то це буде незвичайним рішенням, так що охочих оцінити його особисто буде достатньо.

кафе у горі

Потрібно відзначити ще одне неймовірне місце – ресторан Гротто в Італії. Заклад розташовується безпосередньо в горі, огинаючи її гроти, а основна зала має чудовий вигляд – вид на блакитні хвилі. Тут буде все необхідне для неформального спілкування – приглушене світло, близькість до природи та романтичний шум прибою. Подібна концепція втілена в ресторані Грот, що знаходиться в Таїланді. Замість стелі тут - стрімка скеля, а замість покриття для підлоги - пісок.

Ми сподіваємося, що ви знайдете місце природного походження, де можна буде втілити одне з таких чудових стилістичних рішень. Такий підхід вигідний з багатьох причин, наприклад, вам не потрібно буде витрачати множини на планування та втілення якогось особливого дизайну, адже це за вас зробила сама природа, а отже, немає нічого прекраснішого та романтичнішого. Якщо ж можливості використовувати такий підхід немає, тоді вам ще доведеться розробляти власний дизайн ресторану.

Раніше ми розповіли про шести принципах вибору приміщення для ресторану

Автор: Олександр Бєлов