23-08-2019

Оренда комерційних приміщень у Польщі: вибір та консультації від експертів

Варшава

Еміграція до Польщі з метою реєстрації та ведення власного бізнесу є актуальним рішенням для багатьох підприємців. Але для досягнення успіху необхідні посередницькі послуги фахівців, які пропонують бухгалтерське обслуговування, здійснюють ліцензування діяльності, реєструють юридичні особи та торгові марки, допомагають із відкриттям рахунків.

Супровід підприємницької діяльності на території Польщі – запорука грамотного вирішення будь-яких бізнес-завдань. Для започаткування власної справи за кордоном потрібно вибрати офіс, щоб організувати робочий простір. Практикується оренда приміщень у Польщі, яка набагато вигідніша за їх придбання.

Види комерційної нерухомості у Польщі: який варіант вибрати

Спочатку підприємець має визначитися із напрямом діяльності, її масштабами, штатом співробітників, метою експлуатації приміщення. У польських містах легко знайти:

  • торгові майданчики - один з сегментів, що найактивніше розвиваються. Чотири роки тому на тисячу громадян припадало до 240 квадратних метрів. Згодом ринок стає тільки більш насиченим;
  • склади – особливо популярні приміщення для транспорту та електроніки;
  • офіси - зі зростанням аутсорсингових послуг зростає і попит на комфортні ділові приміщення.

Своєчасна оренда офісу в Польщі – завдання для професіоналів, які оперативно підберуть потрібне приміщення з урахуванням побажань замовника.

Плюси оренди перед покупкою

Головна перевага – фінансова економія. Це хороший варіант для молодої компанії, що розвивається, або приватного підприємця, які не готові витрачати великі кошти на покупку. Зручна оренда комерційної нерухомості в Польщі є привабливою і з інших причин:

  • мінімізація ризиків – можливість уникнути провальних довгострокових інвестицій, які можуть окупитися;
  • розгляд кількох варіантів, швидка заміна за необхідності – розірвати договір оренди якомога швидше, ніж продати куплений офіс чи склад.

Чому варто скористатися послугами професіоналів

Експерти підберуть комерційну нерухомість в Польщі для оренди відповідно до ваших потреб, побажань до розташування, площі, поверховості, типу будівлі, дизайнерського оформлення всього за три дні. Особистий консультант відповість на всі питання безкоштовно.

Професійний підбір офісних та складських приміщень для оренди здійснюється за допомогою власної бази даних. Агенти беруть він переговори з орендодавцем, економлять час клієнтів.

Нагадаємо, у Вроцлаві відкрито незвичайний фізичний магазин, у якому відсутні полиці із взуттям. Відвідувачам магазину пропонують вибрати взуття за допомогою спеціальних панелей та сканерів для ступнів ніг.

Автор: Олександр Бєлов