21-03-2017

Здача квартири елітному орендарю

елітне житло у центрі Одеси

Якщо ви захотіли заробити на здаванні елітного житла, потрібно постаратися. Але ваші клопоти не забаряться, квартира окупиться в найближчі роки.

Хто ж такий орендар елітного житла? Зазвичай це заможні люди, які зараз не можуть поки собі купити квартиру, але також ними можуть бути туристи, молодята, люди, які приїжджають в інше місто по роботі.

Що їм потрібне? По-перше, це сам будинок. Він має бути затишним, у ньому має бути все для гарного проведення часу. Тобто, починаючи від того, щоб у будинку була посудомийна машина на кухні, закінчуючи охороною самого будинку. Не забувайте, що вигляд із вікна теж має бути на висоті, під'їзд доглянутим. Бажано, щоб було особисте місце під машину, ну чи принаймні її завжди можна було припаркувати біля будинку. Щоб системи опалення, кондиціювання, водопостачання, освітлення працювали безперебійно.

Про обстановку в будинку теж не можна забувати. Якщо вибираєте меблі, то вони повинні бути з натурального дерева, ще краще, виготовлені на замовлення. У будинку має бути сучасна техніка: холодильник, посудомийна машина, витяжка, мікрохвильова піч, праска, кавоварка, кухонний комбайн, кондиціонер, пральна машина, телевізор.

І на ремонті теж не можна економити, повинен відповідати євростандарту, планування квартири має бути зручним. Сучасний дизайн квартири є обов'язковим. Підлоги бажано зробити з підігрівом. Якщо ванна кімната дозволяє, то можна поставити джакузі, душову кабіну, біде. Провести телефон, інтернет.

Друге, розташування. Добре, якщо ваша квартира (будинок) знаходиться в центрі або біля моря. Це означає, що вона розташована поруч із культурною частиною міста: театрами, музеями, кінотеатрами, бізнес-центрами, а також з улюбленими місцями відпочинку.

І не забувайте, що вся справа в дрібницях: якщо навіть вибираєте йоржик для унітазу, то він повинен бути не пластмасовий, а на металевій ручці у фарфоровій вазі.

Автор: Олександр Бєлов