20-08-2015

Найдешевша нерухомість Європи

нерухомість Європи

Незважаючи на підвищення курсу долара, люди не попрощалися з ідеєю про покупку власності у Європі. Тим більше, що сьогодні у низці країн існує нерухомість, вартість якої менше 80 тисяч євро. Отже, список найпопулярніших місць для придбання дешевої закордонної житлоплощі.

Болгарія

Цій країні належить лідерство за кількістю бюджетних апартаментів. Вартість квартир значно поменшала за останні десять років. До того ж, сьогодні спостерігається перевищення пропозицій, а не попиту на нове житло. Це означає, що ще протягом кількох років ми матимемо шанс стати власником квартири на узбережжі Чорного моря.

Тутешні будівельні фірми готові продавати невеликі за площею квартири лише за 20 тисяч євро. За цю суму є шанс придбати квартиру-студію в найпопулярнішому курортному містечку - Бургасі. Вілла біля моря з кількома спальнями обійдеться вам дорожче за 70 тисяч.

Іспанія

Найпопулярніше у туристів місто, Коста-дель-Соль просто рясніє кількістю пропозицій з приводу апартаментів. За даними сайту www.delsol.ru, на узбережжі Коста-Дель-Соль у Бенальмадені студія в середньому коштує близько 60 тисяч євро.

Ціни на житло у Барселоні важко назвати прийнятними. Хороша квартира не коштує менше ніж 100 тисяч. Якщо ви знайшли варіант за 70, знайте, що, швидше за все, житло продається в незадовільному стані і йому потрібно провести косметичний ремонт.

Кіпр

Через стрімку банківську кризу ціни у сфері житла впали вдвічі. Напевно, тому ця країна викликає такий непідробний інтерес не лише з боку європейців, а й громадян України. В даний час студію з 2 спальнями у самому центрі Лімасоле можна придбати за 70 тисяч євро.

Туреччина

Ця країна поки що є доступною за вартістю для всіх, хто хоче стати власником особняка на узбережжі моря. Найбільший інтерес викликають об'єкти, з відкритим басейном і розташовані поблизу відкритої води. Собівартість квартири такого формату дорівнює приблизно 45 тисячам. Як показує статистика, росіяни готові витратити тут на житло від 30 до 100 тисяч.

Береги Анталії, Аланії вже мають славу узбережжям російської діаспори, оскільки тут постійно значиться близько 30 тисяч наших співвітчизників. Відкрито безліч магазинів, поліклінік та концертних холів, де чути лише російську мову.

У будь-якому випадку Європа стала ближчою і це факт. Цілком скромні гроші зараз уже не перешкода, щоб придбати іноземну нерухомість.

Автор: Олександр Бєлов