20-04-2017

Як вигідно винайняти квартиру в Запоріжжі підкаже renting.in.ua

Житло у Запоріжжі

Запоріжжя – найбільший обласний центр, який займає лідируючі позиції в індустріальній та культурній сферах серед міст, розташованих на півдні України. Це місто з багатою історією та спадщиною. Незалежно від мети візиту сюди, ви знайдете чудові місця, відвідавши які вам захочеться залишитися тут довше. Чого тільки вартий острів Хортиця – національний історико-культурний заповідник, куди завжди прагнуть туристи. До вашої уваги численні парки, сквери, різні пам'ятки історії. Завітавши до Запоріжжя один раз, вам захочеться сюди повернутися знову.

Ми допоможемо вам вигідно зняти квартиру в Запоріжжі. Для цього читайте поради нижче та переходьте на наш сайт: renting.in.ua, щоб знайти квартиру, яка підійде саме вам.

Обираємо район

Вибір району - перше, що варто зробити в пошуку квартири для оренди, неважливо подобова це оренда або довгострокова. У Запоріжжі 7 районів, кожен з яких має свої переваги та недоліки. Насамперед, оцініть транспортну розв'язку, інфраструктуру, відстань до місця роботи, місць які ви плануєте відвідати. Чим ближче квартира до Соборного проспекту, тим вищою буде ціна на квартиру, оскільки це головна вулиця міста.

Завжди перевіряйте документи

Вибравши квартиру, обов'язково перевірте документи на неї, це убереже вас від можливих ризиків та фінансових втрат. Серед важливих документів: документи право власності або акт купівлі/продажу, комунальні рахунки на ім'я орендодавця та особисті документи (паспорт, права водія).

Ще кілька порад

Дуже важливо дізнатися якнайбільше про вид будівництва будинку, в якому знаходиться квартира. Існує тенденція: чим старіший будинок, тим дешевша квартира. Це дуже важливо як для довгострокової, так і для подобової оренди, тому що ваш комфорт може бути порушений скриплячими половицями та тонкими стінами квартири.

Якщо ви вже запланували поїздку, варто подбати про те, щоб забронювати квартиру за 2-3 тижні до передбачуваної дати приїзду. Таким чином, у вас не буде приводів для занепокоєння.

Укласти договір про оренду житла – це ваша додаткова страховка. І також додайте в договір опис майна та його стан на момент знімання.

Вибирайте квартиру, найбільш доступну вам, але не нехтуйте комфортом, інакше навіть найкоротша поїздка може бути зіпсована. Сайт renting.in.ua це ваш помічник при виборі житла. Витративши мінімум часу, ви обов'язково знайдете те, що шукали.

Автор: Олександр Бєлов