20-11-2020

Охоронна компанія – надійний захист квартир, будинків та офісів

охоронна компанія

Охоронні організації під час проектування комплексного захисту певного об'єкта активно використовують системи контролю віддаленого доступу. Після монтажу програмного обладнання працівники офісу, мешканці одного під'їзду отримують особисті ідентифікатори. За допомогою безконтактних карток з унікальним номером здійснюється вхід на територію підприємства, до офісного приміщення, до під'їзду сучасного багатоповерхового будинку.

З ідентифікатором можна пройти шлагбаум, турнікет, відкрити електронний замок. Прилад розпізнає номер, внесений до бази, та відкриває вхід для зареєстрованого мешканця чи фахівця. Крім зазначеного обладнання, фахівці здійснюють монтаж домофонів, пожежних сповіщувачів, відеоспостереження.

Особливості роботи охоронної компанії

Після надходження заявки клієнта представник компанії виїжджає на об'єкт, щоб оцінити майбутні роботи, кількість необхідного обладнання, необхідність облаштування поста охорони, можливість віддаленого спостереження та інші технічні параметри та нюанси співпраці.

  1. Охоронна компанія у комплексі надає фізичну охорону, що своєчасно реагує на тривожні сигнали встановленого обладнання.
  2. Група швидкого реагування оперативно виїжджає на об'єкт, веде цілодобову охорону.
  3. Постійні клієнти будь-якої компанії можуть розраховувати на гнучку систему знижок та приємних бонусів, завдяки яким співпраця буде максимально приємною.
  4. Комплекс приладів охоронної сигналізації HikVision та Ajax постійні клієнти отримують безкоштовно. Виробник дає гарантію 2 роки на кожен елемент системи.
  5. Групою співробітників наразі встановлено понад 12 000 систем безпеки.
  6. Швидкість виїзду на об'єкт або середній час реагування не перевищує 7 хвилин.
  7. Нові клієнти як вітальний бонус отримують три місяці обслуговування безкоштовно, а при переключенні з обслуговування іншої фірми – шість місяців на безкоштовному тарифі як подяка за довіру.

Охорона бізнесу, приватної власності відбувається за участю її власників. Фахівці компанії розкажуть, як слідкувати та контролювати стан будинку через сучасні гаджети. Оперативною роботою займаються підготовлені треновані бійці, здатні захистити своїх клієнтів від різних негараздів.

Підготував: Олександр Бєлов