19-01-2017

Правила оренди житла з меблями

оренда квартири з меблями

Оренда житла є дуже затребуваним варіантом для проживання тих категорій громадян, які з тих чи інших причин не можуть мешкати у своєму особистому житлі. Знімні варіанти житла можна умовно поділити на кілька підвидів. Так, одним із підвидів орендованого житла може бути мебльоване житло або житло, яке здається без меблів. Крім того, оренда мебльованої квартири, у свою чергу, ділиться на подобову оренду, та оренду квартири на тривалий термін.

Також оренда з меблями може бути економ-класу та елітне житло європейського класу. Цілком природно, що оренда житла з меблями коштуватиме дорожче, особливо дорогим буде житло європейського класу з розкішними меблями. Для когось більш прийнятний варіант житла з меблями, деяким потрібне житло без наявності в ньому меблів.

Як правило, у тривалій оренді квартир з меблями зацікавлені такі категорії громадян. Сімейні пари, які не мають житла або студенти, які приїжджають для здобуття освіти у великі міста. Крім того, оренда мебльованих квартир цікава громадянам, які відряджають, або відпочиваючим, які приїжджають для відпочинку в міста поблизу моря.

Для молодих сімей та студентів мебльоване житло дозволить проживати цілком у комфортних умовах, оскільки на свої меблі у них не вистачить власних коштів.

Також вигідно здавати житло з меблями орендодавцю, оскільки він має можливість отримання більшого прибутку.

І на взаємовигідних умовах має бути укладений договір оренди. Як було згадано вище, коштуватиме такий варіант буде дорожче. Вартість даного варіанту має бути прописана у договорі оренди. Крім того, у ньому повинні бути прописані умови, що пред'являються до збереження меблів. Так, орендодавцю краще загострити увагу такому аспекті, як псування меблів, якими матеріальними втратами це може загрожувати орендарю. Особливо це потрібно зробити, якщо меблі дуже дорогі.

Автор: Олександр Бєлов