17-09-2015

Будинок у приватному секторі Сочі – вигідне вкладення

Вілла у Сочі

Мати будиночок на березі моря – це мрія багатьох росіян. Одним із місць, що користуються популярністю для її здійснення – це місто-курорт Сочі, розташоване на узбережжі Чорного моря. Відмінний клімат, упорядковані пляжі та розвинена інфраструктура запам'яталися всім, хто хоч раз його відвідував. Всі переваги та постійне вдосконалення та розвиток цього міста закладаються і в ціну на місцеве житло. Втім, попит на квартири в Сочі ніколи не слабшає, тому для того, щоб підібрати оптимальний варіант, краще звернеться до професіоналів, агентства нерухомості, які добре орієнтуються на місцевому ринку.

Величезною популярністю користуються не тільки лише квартири, та й будинки в приватному секторі Сочі. Їх вартість здебільшого залежить від близькості до узбережжя – чим ближче, тим дорожче, а також близькості до центру міста – чим далі, тим дешевше.

Висока ціна на будинки прибережної зони виправдовується пішою доступністю пляжів і гарним видом на море, а в тому випадку, якщо ви не використовуватимете житло для постійного, цілорічного проживання, його можна вигідно здавати в оренду. Одним із варіантів придбання об'єкта нерухомості в приватному секторі Сочі, стають котеджні селища. Купивши там будинок, ви отримаєте житло, обладнане під ключ, що компактно розташоване в особливому мікрорайоні з усіма необхідними комунікаціями та інфраструктурою.

Одним з аналогічних, але дешевшим варіантом, стає покупка таунхауса. Малоповерхові комплекси, розраховані на кілька ізольованих квартир під одним дахом, але з окремими під'їздами – це досить новий вид житла для нашої країни. Як правило, будинок налічує 2-3 поверхи і має невелику прибудинкову територію, яку можна використовувати для стоянки авто, організації дитячого майданчика, зони відпочинку або маленького саду. Такий вид нерухомості ідеально підходить для сезонного проживання на узбережжі Чорного моря, тому кількість цих об'єктів невпинно зростає.

Купівля нерухомості в Сочі - це дуже вигідне вкладення коштів. Її можна використовувати як постійного, так тимчасового проживання чи організації власного бізнесу. Згодом куплене житло тільки зростатиме в ціні, що дозволить отримати прибуток, навіть у разі його подальшого продажу з якихось причин. Для грамотного оформлення угоди, звертайтесь до надійного агентства нерухомості Літо, професійні та досвідчені ріелтори якого допоможуть здійснити вам свою мрію та купити будиночок біля моря.

Підготував: Олександр Бєлов