17-11-2017

Виставлено на продаж два найкращі заводи з виробництва цегли в Україні

цеглини

Заводи «АПБ-Цегла» та «Термокерамік-К», які виробляють 20% цегли в Україні, виставлені на продаж.

Заводи входять до шістки основних виробників і є одними з найкращих з виробництва клінкерної, лицьової та рядової пустотілої цегли в Україні.

Завод «АПБ-Цегла» розташований у м. Борзни Чернігівської області та розміщений на території загальною площею 10 гектарів, безпосередньо біля виробничих потужностей знаходиться кар'єр. Підприємство має ліцензію на видобуток сировини, причому запасів достатньо на роботу протягом не менше 100 років. Виробнича потужність підприємства складає 20 мільйонів цегли на рік. «АПБ-Кирпич» включає цехи з виробництва бетону, металевих виробів, пінобетону та обробки деревини, а також володіє повним комплексом кар'єрної техніки.

Завод «Термокерамік-К» розташований у с. Мамрин Коростишівського району Житомирської області. Виробнича потужність заводу складає 30 мільйонів цегли на рік. Підприємство розміщене на ділянці площею понад 13 гектарів та забезпечене повним комплексом виробничої техніки.

Заводи повністю забезпечені технологічним обладнанням та кар'єрною технікою, що дозволяє виконувати плани виробництва у повному обсязі, а також усією необхідною дозвільною документацією.

За матеріалами Commercialproperty.ua