16-10-2017

Гіпермаркет «Ашан» в Одесі збудують уже 2018 року

Les Vignes у Львові

Першу чергу проекту Les Vignes в Одесі французького холдингу Auchan, представленого в країні ТОВ «Іммошан Україна», планують завершити у 2018 році.

Les Vignes розташований поруч із житловим масивом «Райдужний» на перетині проспектів Академіка Глушка та Маршала Жукова. Площа земельної ділянки під будівництво 24 га.

Проектом передбачено: гіпермаркет «Ашан» площею 15 тис. кв. м., галерея бутіків 4 тис. кв. м., рітейл-парку 42 тис. кв. м., ТРЦ 35 тис. кв. м. та паркінг на 3,6 тис. місць для автомобілів.

А також цим проектом передбачено інфраструктурний об'єкт – транспортна розв'язка обласного та міського значення на перетині проспектів Маршала Жукова та Академіка Глушка.

Розмір інвестицій насамперед проекту Les Vignes складає 50 млн доларів.

Початку будівництва передувала зустрічі голови Одеської ОДА з послом Франції в Україні та представниками Auchan, на яких обговорювалися умови розвитку торговельної мережі у регіоні. Глава адміністрації пообіцяв зробити все необхідне для того, щоб французькі компанії хотіли інвестувати та розвивати бізнес на Одещині.

Немало важливим є той факт, що проект Les Vignes дасть області близько 1 тис. робочих місць.

Нагадаємо, що у жовтні 2013 року «Іммошан Україна» планував розпочати будівництво цього об'єкту ще у 2014 році та завершити його у 2016 році.

Офіційний портал Одеської області.