14-05-2015

У Лондоні на продаж виставлено будівлю історичного готелю, зведеного 1929 року

Готель мережі Marriott розташований на лондонській вулиці Park Lane, виставлений на продаж. Ця історична будівля була зведена ще в 1929 році (на місці знесеного родового особняка герцогів Вестмінстерських), але до цього дня є найбільшим лондонським готелем класу Люкс. Його особливістю є той історичний факт, що свого часу цей готель став першим готелем Британії, обладнаним повноцінними ванними кімнатами.

Загальна площа розкішного лондонського готелю перевищує 56 тисяч "квадратів". У будівлі розміщено 494 номери. Майже 6 тисяч "квадратів" у цьому готелі віддано під різні конференц-холи. За цим показником готель лідирує серед лондонських готелів. Також у будівлі розташовано кілька ресторанів всесвітньо відомих брендів. Але безперечною «родзинкою» історичного готелю є величезний п'ятизірковий банкетний зал, що зветься Great Room. Це найбільша банкетна зала на всьому Європейському континенті.

Востаннє власник у цієї будівлі змінився у 2010 році, коли готель був придбаний якоюсь компанією з Індії. Ця угода була визнана найбільшою на готельному ринку Британії 2010 року.

Підготував: Олександр Бєлов