13-08-2016

Чому слід скористатися послугами рієлтора?

рієлтори

Багато людей, як і раніше, уникають ріелторів під час купівлі або продажу квартири, оренди житла і т.д. Вони чомусь вважають, що ріелтор допоможе лише витратити велику суму грошей. Але насправді це велика помилка. Послугами рієлтора можна і потрібно скористатися. Ось кілька аргументів на їхню користь.

Ріелтор заощадить ваш час. Якщо ви продаєте квартиру, рієлтор сам підбиратиме вам відповідних покупців. Вам тільки залишиться призначати час зустрічі і показу житла. Також і під час купівлі квартири. Ви вказуєте ріелтору всі критерії житла (площа, кількість кімнат, сума, на яку розраховує клієнт), і він починає свій пошук. Коли потрібні варіанти будуть знайдені, ріелтор повідомляє клієнту і супроводжує його на показ квартири.

Ріелтор допоможе уникнути різного роду шахрайства. Природно, слід вибирати грамотного професіонала, який знається на своїй справі. Перш ніж скористатися послугами, прочитайте відгуки про послуги даного агентства, дізнайтесь рейтинг та авторитет у місті. І лише потім звертайтеся за допомогою до ріелтора. Грамотний ріелтор супроводжуватиме вас протягом усього вашого шляху, від першого дзвінка до кінцевого результату угоди. Високопрофесійний ріелтор відразу викриє шахрайство, тому що інформацію про клієнтів ріелтору необхідно збирати та аналізувати. Також ріелтор допоможе у підготовці документів, що допоможе навіть самому недосвідченому покупцю. Так, звернувшись в агентство нерухомості «Преміум МАКС», ви зможете придбати квартиру в новобудові не турбуючись про підготовчий етап та укладання угоди. Вам лише потрібно відвідати його сайт premium-max.ru і залишити заявку ріелтору.

Багато хто, навіть бачачи такі переваги в послугах ріелтора, все ж таки відмовляються від них, тому що вважають, що ріелтор бере надто високу суму за свої послуги. Але робота рієлтора полягає не лише у показі квартир. Попередньо, це величезна робота з документацією з вивчення квартир і просто безліч вихідних телефонних дзвінків. У кожного рієлтора для успішної кар'єри повинна бути величезна база квартир, і цю базу йому треба створювати самостійно, постійно шукати і знаходити нові і нові об'єкти, які зможуть задовольнити запити його клієнтів. А також слід уявити, скільки роботи ріелтор робить з одним клієнтом. Адже кожна людина хоче знайти собі найкраще житло, і рієлтор їй у цьому допомагає. З деякими клієнтами ріелтор працює по кілька місяців, перш ніж вони знайдуть відповідну квартиру і укладуть угоду.

Автор: Олександр Бєлов