10-12-2014

Єгипет - недорога нерухомість на морському узбережжі

Королівська резиденція на березі моря у Хургаді

З кожним роком все більше наших співгромадян прагне відправитися відпочивати до прекрасної країни — Єгипту. Але ця держава подобається нашим співгромадянам не лише тому, що тут можна чудово і зовсім недорого провести відпустку. Єгипет також цікавий тим, що в цій країні можна досить недорого придбати нерухомість.

Серед безперечних переваг цієї держави — пляжний сезон, яких триває цілий рік, чисте ласкаве море, чудово розвинена сучасна інфраструктура, невелика вартість не тільки вторинного житла, а й квартир у новобудовах. Купуючи нерухомість в Єгипті, ви можете отримати дозвіл на проживання в цій чудовій країні. У Єгипті іноземні громадяни не мають жодних обмежень при купівлі житла.

Шикарне закордонне житло, яке розташоване безпосередньо на березі теплого моря — чим не рай на землі? І при цьому він доступний кожному. Навіть найбільші міста та найзнаменитіші курорти запропонують покупцеві величезний вибір розкішної нерухомості за відносно невеликі гроші.

Одним з найсучасніших та найпопулярніших курортів є Хургада. Заслуженою популярністю в інвесторів користується нерухомість у Хургаді, оскільки ринок у цьому місті здатний запропонувати великий вибір житла в новобудовах.

Ще один відомий курорт Шарм-ель-Шейх. Він відомий на весь світ своїми комплексами VIP-класу. Така нерухомість дуже популярна у наших співгромадян. У столиці Єгипту Каїрі можна купити житло безпосередньо у забудовника.

Тепле і чисте Червоне море, лагідне сонечко, унікальний клімат, ну і, звичайно ж, велика кількість історичних та архітектурних пам'яток - все це немов магніт величезна кількість відпочиваючих з усього світу в цю прекрасну країну.

Автор: Олександр Бєлов