09-08-2017

Проживання у відпустці: апартаменти або готель

Сьогодні опинитися в будь-якій точці земної кулі можна за лічені години. Туризм став настільки поширеним явищем, що для більшості людей щорічні поїздки в подорожі давно вже стали нормою. У зв'язку з цим готельний бізнес у будь-якій країні світу процвітає. А це означає, що кожному мандрівнику надається величезний вибір варіантів готелів або апартаментів, де він міг би зупинитися на кілька ночей. І зупинитися серед усього цього різноманіття на чомусь одному буває вкрай важко, у зв'язку з чим багато затятих мандрівників не знають, що віддати перевагу: номер у готелі чи апартаменти? Насправді кожен із вищезазначених варіантів має свої переваги та недоліки, про які й йтиметься мова.

готель

Так, готелі на сьогоднішній день є найпоширенішим варіантом тимчасового притулку для мандрівника. Жодної праці не складає забронювати номер в готелі в Одесі або в будь-якому іншому районі міста. Для зручності гостей в хороших готелях намагаються зробити все можливе: проводять в номер інтернет і розміщують сейф, приносять сніданок і щодня змінюють постільну білизну, надають інші додаткові послуги, такі як, наприклад, відвідування SPA-салону.

апартаменти

Звісно, ​​у разі апартаментів не всі з цих можливостей будуть надані. Наприклад, найближчий SPA-салон доведеться шукати самостійно та, відповідно, самостійно оплачувати його відвідування. Проте на противагу цьому мінусу, додається плюс. Замовивши апартаменти, ви почуватиметеся більш вільно і незалежно. Адже деякі люди, навпаки, зовсім не люблять, коли навколо них бігають дбайливі метрдотелі та покоївки. Такими людьми цінується свобода та домашній затишок, що легко можна знайти, замовивши апартаменти. Що стосується зміни постільної білизни та прибирання приміщення, то в даному випадку вони також проводяться, як і в будь-якому готелі. Тож у комфорті відвідувачам відмовлено не буде. Ще однією безперечною перевагою бронювання саме апартаментів є можливість знайти тимчасовий притулок у самому центрі міста. Це особливо актуально для великих міст, де в центрі зазвичай вільні дорогі готелі, а всі варіанти з більш прийнятними цінами вже давно заброньовані. Апартаменти в такому випадку можуть стати чудовим виходом із ситуації.

Підготував: Олександр Бєлов