07-07-2015

Як стати власником комерційної нерухомості

приміщення в Одесі на Дерибасівській

Сьогодні стає найвигіднішим інвестувати не в житлову, а саме в комерційну нерухомість. Зумовлено це переважно появою різноманітних підприємств приватного характеру, які намагаються стати власниками різних будівель і площ.

Як основні об'єкти комерційної нерухомості можна виділити ресторани, кафе, офіси, магазини, виробничі приміщення та торговельні комплекси.

В основному метою придбання комерційної нерухомості є:

  • ведення особистого бізнесу;
  • короткострокова чи довгострокова здача у найм;
  • ремонт та подальший їх перепродаж.

Майна ці є високоліквідними і є відмінним рішенням для вкладення капіталу. Але навіть у цьому випадку слід все заздалегідь ретельно продумувати.

Підбір нерухомості

Основним завданням, яке виконує комерційна нерухомість – це отримання від неї доходу. При правильному доборі об'єкта цей показник буде максимальному рівні. Необхідно заздалегідь визначити пріоритет призначення об'єкта, і тоді вибір виявиться менш важким.

Практично неможливо зробити самостійний пошук потрібної будівлі. Буде набагато краще для цієї мети скористатися послугами фахівців, які знають усі тонкощі у веденні такого бізнесу. Тільки вони проводять оцінку всіх напрямів у цій сфері, а саме:

  • аналіз ринку нерухомості;
  • визначення об'єктів їх оцінної вартості;
  • пошук, підбір та подальшу оренду, та продаж об'єктів;
  • продаж готового орендного бізнесу.

Можливе залучення та сертифікованих оцінювачів нерухомості, які дадуть експертну оцінку об'єкту для укладання угоди.

Після того, як буде прийнято рішення на придбання будь-якого об'єкта, слід визначитися точніше з його необхідними характеристиками. Ці дані необхідно повідомити нашому агентству, яке надає у найкоротші терміни список найбільш підходящих об'єктів.

Перевага звернення до ріелторів

Оскільки агенція Business For Sale чимало працює у сфері, пов'язаній з комерційною нерухомістю, їх основною перевагою можна назвати різноплановість. Саме ми відстежуємо та знаємо про будь-які пропозиції щодо комерційної нерухомості. Оскільки репутація в агентства вже заслужена, доступ про наявні в місті найкращі об'єкти знаходиться саме у нас. Тільки завдяки нашим послугам можна часто без проблем знайти комерційний об'єкт, який найбільше підходить за необхідними параметрами.

Автор: Олександр Бєлов