07-04-2016

Де найдорожче житло для оренди в Іспанії

Результатами свого цікавого дослідження поділився один із провідних світових порталів, які займаються житловою нерухомістю взагалі та орендованими апартаментами в Іспанії, зокрема. Він пише, які регіони пропонують найдорожчі варіанти житла для туристів, які приїжджають до піренейського королівства на відпочинок?

Це традиційно столиця країни, столиця Каталонії, Марбелья та Ібіца, причому Мадрид та Барселона знаходяться на другому та третьому місцях, відповідно, а відомий світовий курорт-танцпідлога – на четвертому. У Марбельї відома навіть вулиця, що пропонує найдорожчі апартаменти в країні кориди та фламенко для своїх гостей-мандрівників. Це містечко Гранадос, де розкішна вілла може коштувати понад двадцять шість з половиною тисяч євро на місяць.

У Барселоні найдорожчими місцями для туристів є вулиця Монестір та проспект Тібідабо. Мадридський бульвар Лос Лагос і столичний проспект Мірафлорес йдуть слідом, трохи випереджаючи прибережний проспект Джоан Карлес в Ібіці. Тому, коли збираєтеся відпочивати з шиком, варто в першу чергу звернути увагу на дані «важковагові» пропозиції іспанських власників елітної нерухомості.

Підготував: Олександр Бєлов