16-09-2016

Найпопулярніший бальнеологічний курорт України – Трускавець.

готель Трускавець

На Прикарпатті, оточений мальовничими лісами, розташувався бальнеологічний курорт Трускавець, який щороку приймає кілька сотень тисяч туристів. Це один із найкращих курортів такого типу в якому працює понад 20 санаторіїв.

Як вибрати готель чи санаторій у Трускавці?

Приємний клімат, гостинні люди, сучасні санаторії з різноманітною програмою лікування, широкий вибір готелів – все це приваблює тисячі туристів проводити відпочинок у Трускавці.

Сюди приїжджають, щоб відпочити від метушні та пилу великих міст, підправити здоров'я та пройти ефективні профілактичні процедури, отримати приємні емоції від відпочинку. Курорт розташований у районі Карпат та славиться на весь світ джерелами цілющої води.

Якщо ви самостійно організовуєте поїздку на цей курорт, тоді скористайтесь послугами сайту www.bookit.com.ua, тут можна вибрати підходящі готелі Трускавця чи санаторії, що відповідають вашим вимогам Сайт має у своєму розпорядженні докладну інформацію про курорт:

  • перелік готелів та описів;
  • санаторії із зазначенням напрямів у лікуванні;
  • відгуки відпочиваючих та актуальні ціни.

За допомогою сайту в онлайн-режимі дуже легко та швидко оформляється бронь на номер у готелі, та бронюється лікування у санаторії. Кожен представлений на порталі заклад має детальний опис, щоб ви могли скласти про нього повноцінну думку та ухвалити рішення про вибір.

Оздоровча та розважальна програма

санаторій Трускавець

Курорт відрізняється спокійною обстановкою, гарними карпатськими краєвидами, розвиненою транспортною інфраструктурою, великою кількістю мінеральних цілющих джерел. Все це у поєднанні з дуже доступними цінами на проживання та лікування. Сучасні готелі Трускавця у будь-який час приймають відпочиваючих, пропонуючи комфортні умови для розміщення та гарний сервіс.

У санаторіях розроблено програми різних напрямів: хвороби серця, захворювання органів травної системи, нервові розлади, проблеми із зайвою вагою, діабет, хвороби нирок та ін.

Загалом на території курорту працює кілька десятків оздоровчих закладів, санаторії Трускавця пропонують додаткові послуги, включаючи масаж, аромотерапію, сеанси фітотерапії тощо. Багато процедур засновані на використанні мінеральних вод.

Крім лікувальної програми курорт пропонує чудові умови для відпочинку туристам різного віку: дискотеки, ресторани, красиві природні та історичні пам'ятки, кінотеатри та боулінг.

Автор: Олександр Бєлов