01-04-2013

Румер – оренда квартир у Києві

Київ

У Києві зосереджено багато архітектурних пам'яток, державні та ділові установи. Сюди приїжджають у відрядження регіональні співробітники, підприємці, туристи, люди, які шукають роботу та стабільний заробіток, студенти та клієнти. І всі вони потребують послуг квартирного бюро «Румер», яке займається подобовою орендою житла.

Люди, котрі відвідують столицю України, найчастіше обирають орендовані квартири, т.к. комфорт таких квартир практично зрівнявся з умовами дорогих готелів, а ось ціна орендованих квартир нижча, ніж у готелі. Якщо Ви хочете взяти в оренду житло на добу, необхідно про це подбати заздалегідь. Найчастіше квартири бронюються за попередньою передоплатою за одну добу проживання.

У власному управлінні Roomer знаходяться квартири, розташовані у Києві. Серед них: житло класу "Стандарт", "Напівлюкс", класу "Люкс". Небагато про переваги компанії Roomer. Компанія пропонує в оренду приміщення, що знаходиться в управлінні фірми, тому може гарантувати технічний стан житла, гідний рівень сервісу та низькі ціни без будь-яких комісій. На сайті представлені фотографії квартир. Клієнти компанії Roomer мають можливість самі вибрати потрібну квартиру, на сайті розміщені докладні описи квартир, корисні дані про бронювання, а проста система пошуку дозволить швидко підібрати найкращий варіант розміщення. Приміщення, які пропонує компанія, відповідають номеру в готелі 3-4 зірки. При цьому оренда квартир у Києві подобово у компанії Roomer коштує набагато нижче у порівнянні з цінами готелів міста Києва. Заселення у квартиру у будь-який час доби. Відсутнє обмеження на кількість клієнтів, які приймаються у певному житлі. Можливе надання доступу до Wi-Fi. Клієнти отримують необхідні документи для звітів. Дуже зручна схема оплати, в тому числі, передбачена і оплата карткою Visa, причому у будь-якій валюті.

Вас оточить ввічливий і уважний високопрофесійний персонал, це і водії, і покоївки, і майстри та ін. Для постійних клієнтів Roomer існує система знижок. В оренду квартири Ви можете взяти на будь-який термін, в т.ч. і погодинно. Зручне розташування офісу компанії. В останні роки оренда житла стає все більш популярною та затребуваною послугою у багатьох містах України.

Автор: Олександр Бєлов