29-03-2017

Як оформити інтер'єр магазину?

магазин на Пастера

При оформленні інтер'єру магазину необхідно приділити особливу увагу кольору. Саме правильно підібраний колір може гарантувати успіх у просуванні вашого товару покупцю.

Поряд із стимулюючим забарвленням купівельних зон необхідно подбати про ту кімнату, яка призначена для відпочинку вашого персоналу. Колірна зона відпочинку дуже актуальна для всього вашого персоналу, який проводить на робочому місці багато часу.

Колірна гама вашого інтер'єру має відповідати тому товару, який ви реалізуєте. Якщо у вас аптека, то можна порекомендувати стерильний світлий тон. Якщо ж у вас продовольчий магазин, то якнайкраще буде впливати на покупки жовто-арахісове забарвлення.

Якщо ви оформляєте стелажі, то не можна виводити в один тон оформлення та товар. Товар необхідно виділяти, але не рекомендується використовувати при цьому більше двох кольорів.

Під час оформлення композиції кольорів вашого магазину особливу увагу треба приділити освітленню. Тільки гарне освітлення допоможе вашому покупцю розглянути всі особливості товару, а продавцю буде простіше працювати та зручніше працювати.

Якщо у вашого магазину є така можливість, то можна поєднувати обирається забарвлення з плином року. Яскравість у зимовий час так само сприятиме великим продажам.

Автор: Олександр Бєлов