25-04-2018

Коли розпочинати пошук житла в Одесі на тривалий термін

пошук житла

Реальність сьогоднішнього життя така, що малий квартирний простір змушені ділити між собою одразу кілька поколінь. Батьки, діти, бабусі з дідусями у трьох кімнатках практично вбивають право на усамітнення та особисте життя. Безневинні звички близьких стають справжнім випробуванням міцності нервової системи. І єдиним рішенням бачиться втеча з рідного дому та створення власного затишного гніздечка.

І якщо грошей на покупку власного житла все-таки не вистачає, залишається одне – шукати орендовану квартиру. Для економних та розважливих орендарів зауважимо, що ідеальним часом для початку пошуку даху над головою на тривалий термін є друга половина серпня.

Фахівці в галузі нерухомості в один голос заявляють, що саме у перші місяці літа настає традиційне зменшення попиту на ринку довгострокової оренди житла. Воно пояснюється тим, що в діловому житті настає затишшя, настає курортний сезон і багато хто вирушає у відпустку. Водночас збільшується кількість пропозицій за рахунок орендодавців, які бажають під час літніх місяців заробити. на здачі своїх квартир у подобову оренду.

Для цього періоду характерно відчутне підвищення цін приблизно на 10%. Однак уклавши договір оренди наприкінці високого сезону на тривалий термін та при оплаті за півроку, ви отримаєте серйозну знижку та добре заощадите.

Автор: Олександр Бєлов