19-08-2014

Про переваги придбання квартир у новобудовах Підмосков'я

Вартість одного квадратного метра в столиці Російської Федерації завжди займає лідируючі позиції. При цьому, якщо розглянути статистику інших розвинених держав, то можна зробити висновок, що собівартість нерухомості в Москві значно нижча. Якщо дивитися на цю проблему з погляду співвідношення між мінімальною вартістю квартир та рівнем життя городян, то виявиться зовсім інша ситуація.

Таким чином, в американському місті Нью-Йорку одна дуже маленька і непомітна квартира обійдеться середньостатистичному громадянинові Америки в 70% його заробітної плати. Людині, яка мріє про квартиру в Лондоні, доведеться віддати 90% від заробітної плати місцевого жителя. У Токіо ситуація складається ще сумніше, там житло коштуватиме 140% щомісячної зарплати громадянина Китаю. Найстрашніша ситуація в цьому списку склалася в Москві. Для придбання нерухомості в Росії потрібно витратити 186% середньої щомісячної зарплати москвича. Це означає, для придбання хоч якоїсь нерухомості, потрібно отримувати зарплату, яка вдвічі більша за середній рівень. Такий стан справ змушує приділити увагу забудовам нових будинків.

Новобудови Корольова

Новобудови Корольова

Для придбання квартири в підмосковному місті, потрібно мати менші фінанси. Плюсом до невисоких цін новобудови в Підмосков'ї обладнані всім необхідним для комфортного та безпечного проживання. Завдяки цьому підмосковна нерухомість користується великим успіхом у людей, які мріють купити якісну, хорошу квартиру за невеликою ціною. А психологічний фактор розподілу самої столиці та прилеглих територій є однією з головних причин підвищення попиту на таку нерухомість. Прикладом цього може бути нерухомість у Королеві. Місто розташоване в 5 км від МКАД, має розвинену інфраструктуру і ринок первинного житла, що активно розвивається.

Підмосков'я - це своєрідний варіант для людей, які не можуть або не хочуть купувати дорогі квартири в Москві або заміські садиби. Більшість підмосковних новобудов мають максимально доглянутий і приємний вигляд, що стосувалося б властиво лише заміським садибам, але, на жаль, не всі можуть дозволити собі таке елітне житло. Це є своєрідним привілеєм забезпеченого класу Московського суспільства.

Найприємніше, що при придбанні нерухомості в Підмосков'ї, господар отримує ще й можливість додаткового заробітку, оскільки ціни на квартири в Москві та прилеглих територіях поступово вирівнюються. Таким чином, житло у Підмосков'ї може стати ще й гарною інвестицією.

Підготував: Олександр Бєлов